REKLAMI GEÇ

Çevik: Her maçımız final havasında

Çevik: Her maçımız final havasında

Denizli Basket’in deneyimli çalıştırıcısı her maça final havasında çıktıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Ekim 2014 Pazar, 12:01

Ankara DSİ’yi PAÜ Arena’da farklı mağlup eden Denizli Basket’te Coach Okan Çevik takımın ortaya koyduğu performanstan memnun. Maça iyi hazırlandıklarını hatırlatan Coach Çevik bunun karşılığını sahada aldıklarına değindi. Rakibin oyunu çirkinleştirmeyip sahada basketbol oynanmasına müsaade ettiğini de hatırlatan Çevik bunun için Ankara DSİ’li oyuncuları kutladı.

Sezon başında tek bir amaç için yola çıktıklarının altını çizen Çevik, “Tek amacımız önümüzdeki sezon Denizli’yi birinci ligde temsil etmek. Sakatlarımız nedeniyle Federasyon Kupası finali ve ligin ilk haftasında kaybettik. Biz bunu takımca kenetlenerek yol kazası olarak addettik. Bütün hafta çalışmalarımızı çok iyi bir şekilde yoğunlaştırdık hem fiziksel hem teknik anlamda bu maça çok iyi hazırlandık. Tüm oyuncularımı oynatma şansı buldum bu karşılaşmada, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Sahada özellikle savunmada çok büyük bir emek koydular. Mamak BLD Ankara D.S.İ’yide teşekkür ederim, çünkü belirli bir fark oluşmasına rağmen maçın içerisinde oyunu hiç çirkinleştirmeden bütün güzellikleriyle sahada basketbol oynanmasına izin verdiler. Hem rakibi hem kendi oyuncularımı kutluyorum. Bizim için amaç her maçı bir final havasında düşündüğümüz için tek tek bütün maçları kazanmak, bu maçı kazandık şimdi önümüzdeki hafta Gediz deplasmanında kazanmak için Pazartesinden itibaren çalışmaya başlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ati   -  Bağlantı 20 Ekim 2014, 11:32

hoca bazı oyunculara gereğinden fazla sabretti.. hayır olsun inşallah.

metin karaman   -  Bağlantı 19 Ekim 2014, 12:45

gerçekten güzel bir maç tı…Yönetimi,teknik ekibi ve tabi oyuncuları kutluyoruz..Yeni başarıları birlikte yaşamak dileklerimizle…