REKLAMI GEÇ

ÇEYREK FİNAL GÖRÜCÜYE ÇIKTI, COACH 1. LİGİ İSTEDİ

ÇEYREK FİNAL GÖRÜCÜYE ÇIKTI, COACH 1. LİGİ İSTEDİ

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde çeyrek final eşleşmelerinin ardından İstanbul’da basın toplantısı düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Mayıs 2015 Salı, 13:33

TB2L Play-Off Çeyrek Final Basın Toplantısı’na TBF Başkanı Harun Erdenay, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, Sinpaş Denizli Basket, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Best Balıkesir, Tüyap Büyükçekmece, Akhisar Belediyesi, Yeşilgiresun Belediye, Mondi Melikşah Üniversitesi ve Adanaspor’un baş antrenörleri ve oyuncuları katıldı.

Sinpaş Denizli Basket baş antrenörü Okan Çevik hedeflerinin 1. Lig olduğunun altını çizerek; “Çok çok kaliteli bir 2. Lig oynanıyor, çok çekişmeli, keyifli olmasının yanı sıra ben birde hakikaten kaliteli olduğunu düşünüyorum. Gerek oyuncu seviyesiyle gerek ortaya konan basketbolla çok çok keyifli bir lig oynanıyor. Dolayısıyla Play-Off’a kalan 8 takımında gerçekten bunu hakkettiğini düşünüyorum ve 8 takımında sezon boyunca ortaya koyduğu performanslara bakarak buradaki ilk dördün sadece ve sadece saha avantajına sahip olduğu görüyorum, yoksa her takımın 1. Lig’e çıkmak için ortaya çok ciddi mücadele koyacağını ve şansların eşit olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda bütün takımlara başarılar dilerken, bizde sonuna kadar 1. Lig için mücadelemizi ortaya koyacağız” dedi.

Adanaspor baş antrenörü Cengiz Karadağ ise “Okan ağabeyin dediği gibi öncelikle olarak bu ligin çok kaliteli olduğunu söylemek istiyorum. Sadece basketbol olarak değil hem oyuncu bazında hem de head coachlar bazında ligin kalitesi çok çok üst seviyeye çıkmış durumda. Bence bu bağlamda 1. Lig’e de örnek olmuş durumda takım sayısı ve oyuncu âdeti açısından. Play-Off eşleşmelerine geçecek olursak biz Adanaspor olarak tek bir hedef koyduk oyuncu arkadaşlarımızla konuşmamızda, oynadığımız her maçı kazanmak bu da yeterli olacaktır hedefe ulaşmak adına. Biz Adanaspor Basektbol Takımı olarak gerçekten zorlu süreçlerden geçerek son beş maçın hepsini kazanarak hakkaniyetle geldiğimizi düşünüyoruz. Play-Off eşleşmelerinde bence son 2 3 sezona bakacak olursak sıralamanın çokta önemli olduğunu düşünmüyorum. Anlık, günlük performansların çok etkili olacağını düşünüyorum Play-Off’larda. Bizim hedefimiz diğer 7 takım gibi maksimum galibiyete ulaşıp hedefe ulaşmaktır. Bende Sinpaş Denizli Basket’e eşleşmede başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..