REKLAMI GEÇ

Çeyrek final için nefesler tutuldu

Çeyrek final için nefesler tutuldu

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde play-off’a giren Aydem PAÜ ilk maçına Manisa deplasmanında çıkıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 8 Mayıs 2014 Perşembe, 20:14

SELAMİ AYDIN / Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde taraftar desteğini bir türlü arkasına alamamasına rağmen büyük başarı gösteren ve adını play-off takımları arasına yazdıran Aydem PAÜ, Cumartesi günü Vestel’e karşı Çeyrek final ilk maçını oynayacak. Sezon içinde parkedeki ayak sesleri gür çıkan Denizli Horozları yarı final için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.

TOPUK YAYLASI’NDA KAMP
Coach Gökhan Taştimur’un ligin son bölümünde rotasyona giderek oyuncularını dinlendirdiği Denizli temsilcisi kritik maçlar öncesi Topuk Yaylası’nda enerji depoladı. Fenerbahçe’nin tesislerinde hazırlık yapan siyah beyazlı ekip, Manisa’ya geçti. Burada maçın oynanacağı Atatürk Spor Salonu’nda bir antrenman gerçekleştirecek olan Aydem PAÜ, karşılaşma için bekleyecek.

İKİ MAÇTA İŞ BİTECEK
TB2L’de play-off turundaki statüye göre iki maç kazanan takımlar yarı finale yükselecek. İlk çeyrek final maçları normal sezonu üst sırada kapatan takımın sahasında, ikinci maçlar ise diğer sahada yapılacak. Bu avantajı iyi kullanmak isteyen Coach Gökhan Taştimur, Beko Ligi hedefinin ilk ayağını kayıpsız geçmek için oyuncularını uyardı. Vestel ile Denizli’de oynanacak ikinci karşılaşma ise 14 Mayıs’ta gerçekleşecek.

İŞTE MAÇ PROGRAMI
10 Mayıs’ta oynanacak çeyrek final karşılaşmalarında Vestel-Aydem Paü, Ankara DSİ – İstanbul BŞB ve Akhisar Belediye – Yeşilgiresun Belediye maçları oynanacak. 11 Mayıs Pazar günü ise Darüşşafaka ile Final Gençlik karşılaşacak. Takımların ilk iki maçta birer galibiyet almaları durumunda turu geçen takımı belirleyecek maç 17 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..