REKLAMI GEÇ

ÇITA 3’LEDİ

ÇITA 3’LEDİ

İlk kez EBBL eleme grubunda mücadele eden Yüksekçıta beşinci hafta sonunda üçüncü galibiyetini de aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 15:47

EBBL’de zorlu bir gruptan çıkarak eleme grubuna kalan Yüksekçıta Okulları, gruptaki beşinci maçında üçüncü galibiyetini elde etti.

Kendi evinde Haliliye Belediye’yi konuk eden lacivert beyazlılar sahadan 62-60 galip ayrılmasını bildi.

Coach Abbas Bakırcı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek; “Maça iyi başladık. Art arda sayılar bulduk ve öne geçtik. Rakip de fırsatları değerlendirdi, maça denge geldi. İlk çeyreği 17-14 önde kapattık.

İkinci çeyrekte her iki takım da çok mücadele etti. İyi bir oyunla 15-13’lük skor ürettik. Rakip bu bölümde oyunu sertleştirdi, hakemler de buna müsaade etti. Zaman zaman oyun içinde tansiyon yükseldi.

Üçüncü periyotta geride olan rakip hem sert oyun  hem de bizim hatalarımızdan yeterince faydalanınca bu periyotta üstünlüğümüzü ortaya koyamadık. Böylece  9 – 14 lük bir skorla yenik tamamladık. Dördüncü periyotta karşılıklı yüksek tempolu ve sert geçti maçın bitimine 1 dakika kala 6 sayı kadar öndeyken kazanmayı garantilediğini düşünen takım rehavetle oynayınca baskı altına girdi ancak bu durumdan çıkmasını bilen ve her geçen gün oyununu daha iyi bir platforma taşıyan takımımız kazanmasını bildi ve periyodu 21- 19 la geçti ve maçı da 62- 60 kazandık. Grubumuzda 8 puanla 3. durumdayız ve yolumuza devam ediyoruz” dedi.

İlk kez mücadele ettikleri eleme grubunda iyi takımlara karşı mücadele ettiklerinin altını çizen Bakırcı “Gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek istiyoruz. Burada edindiğimiz deneyim çok çok önemli. Gelecek yıllarda daha büyük başarılar planlamak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..