REKLAMI GEÇ

Çıta kendine geldi 64-50

Çıta kendine geldi 64-50

Fethiye’nin iki temsilcisine kaybettikten sonra derbide Yıldızlar’ı deviren Yüksekçıta Okulları’nda keyifler yerine geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 11:35

EBBL 6’ncı Grup’ta Denizli’yi temsil eden Yüksekçıta Okulları Basketbol Takımı uzun bir aranın ardından maç kazanmanın keyfini yaşadı. Evinde Yıldızlar ile karşılaşan lacivert beyazlılar Fethiye Belediye ve Fethiye Basketbol yenilgilerinin ardından 64-50 kazanarak moral buldu.

Coach Abbas Bakırcı sahaya yeni transferleri Serdar Ünsür ve Semih Akdemir’i ilk 5’te sürdü. Kerem Barım, Emrecan Özmen ve Semih Yalçınkaya’nın da görev aldığı ilk çeyrekte maça ağırlığını koyan lacivert beyazlılar 16 sayı üretirken savunmada rakibine geçit vermedi ve Yıldızlar’ı 6 sayıda tuttu.

Coach Abbas Bakırcı bencteki tüm oyuncularına süre verirken Ahmet Yaraman, Burak Kaymaz, Mustafa Tuğrul, Burak Rıza Özel, Cemal Baran Tuncay ve Umut Fikret İnanç hocalarının beklentilerine yanıt verdi.  İkinci çeyrekte tempoyu düşüren ev sahibi 14-12’lik bir skor üreterek devreyi 30-18 önde kapattı.

Üçüncü çeyrekte oyun disiplinini kaybeden lacivert beyazlılarda bireysel yeteneklerin öne çıkma girişimi Coach Bakırcı’nın tepkisini çekince takım çeyreğin ikinci bölümünde yeniden kendine geldi. Bu bölümde 21 sayı üreten Yüksekçıta Okulları, rakibine de sadece 13 sayıda geçit verdi.

Son bölümde oyunu bırakan ev sahibi konuk ekip Yıldızlar’ı da oyun üstünlüğünü elde etmeye rdavet etmiş oldu. Son bölümde bastıran konuk ekip 19 sayı üretirken ev sahibi Yüksekçıta 13 sayıda kaldı ama maçı 64-50 kazanmasını bildi.

Ligde yeniden galibiyetle tanışan Yüksekçıta Okulları’nda moraller yeniden yerine gelirken Coacn Abbas Bakırcı maç sonu değerlendirmesinde; “Bizim için çok rahat bir maç oldu. Antrenman düzeyinde bir karşılaşma diyebiliriz. Yeni oyuncularımızı bu maçta görme şansını elde ettik. Haftaya Muğla Orman ile karşılaşacağız. Gruptaki galibiyet sayımızı bu maçı da kazanarak 6’ya çıkarmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..