REKLAMI GEÇ

Çıtaya zorlu kura

Çıtaya zorlu kura

TB2L için mücadele veren Yüksekçıta Okulları, üst turda zorlu takımların oluşturduğu grupta yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Şubat 2017 Salı, 09:35

Bölgesel Basketbol Ligi’nde Denizli’yi temsil eden Yüksekçıta Okulları, 6. Grup’ta Fethiye Belediye ve Fethiye Basket’in ardından üçüncü olarak üst turda mücadele etme hakkı kazandı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne ulaşacak yarışta üst grup kuraları dün çekildi. Lacivert beyazlılar yine zorlu bir grupta yer aldı.

Kura çekiminde altı grup içinden en zorlu ekiplerin yer aldığı kümede boy gösteren Yüksekçıta Okulları mücadeleye devam edecek.

Çıta’nın grubunda 1. Grup lideri Edirne Belediye ve 3 Grup lideri Ankara DSİ Gelişim’in yanı sıra gruplarında ikinci olan Rota Koleji ve Haliliye Belediye ile köklü basketbol geçmişine sahip İTÜ yer alıyor.
Grup müsabakaları sonunda ilk dört takım yer alasında yer almaya çalışacak olan Yüksekçıta Koleji çapraz eşleşmelerle Türkiye finaline yükselmeye çalışacak. Final grubunda EBBL’nin en iyi altı takımı TB2L’ye çıkmak için mücadele edecek.

Grup kuralarını değerlendiren Coah Abbas Bakırcı, “Hedefimizin ilk aşamasını gerçekleştirdik. Şimdi bu gruptan iyi bir derece ile dolayısıyla iyi bir eşleşme ile çıkmak istiyoruz. Bundan sonra işimiz giderek zorlaşacak ama biz buna hazırız. Öğrencilerime güveniyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..