REKLAMI GEÇ

COACH ÇEVİK : DEFANSLA KAZANDIK

COACH ÇEVİK : DEFANSLA KAZANDIK

Sinpaş Denizli Basket’te Final Gençlik karşısında zaman zaman zor duruma düşen takımı için Coach Çevik ‘defansımızla kazandık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Aralık 2014 Pazartesi, 11:02

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Final Gençlik’i geçerek evinde 5’te 5 yapan Sinpaş Denizli Basket’te Coach Okan Çevik hücumdaki etkisizlikten yakındı.
Özellikle maçın ilk bölümündeki hücum etkinliğini yetersiz bulan Coach yüksek şut yüzdesi ile oynayan rakiplerini 61 sayıda tutarak iyi defans yaptıklarını kaydetti. Coach Çevik galibiyeti getiren etkenin defanstaki performans olduğu vurgusunu yaparak, “Hedeflerimiz doğrultusunda önemli bir galibiyet aldık. Hafta boyunca maçın zor geçeceğini bilerek hazırlık yaptık. Son dört haftada hücum performansımız çok iyiydi. Maçta özellikle hücum anlamında çok kötü bir günümüzdeydik. İlk devre 27 sayı bizim hiç alışık olmadığımız bir durumdu. Yine de böyle kötü bir günde 70 sayı atabilmek önemliydi. Bize maçı kazandıran asıl nokta defansımızdı. Çünkü 84 sayı ortalamayla oynayan, ligin en doğru seçilmiş şutlarıyla ve en ofansif anlamda organize takımlarından bir tanesiyle mücadele ettik. Onları 84 sayıdan 60 sayıya çekebilmek bizim adımıza çok önemli bir olaydı. Dediğim gibi bizim hedeflerimiz açısından önemli bir galibiyet aldık. Final Gençlik’i de kutluyorum, gerçekten maça çok iyi hazırlanmışlar. Bundan sonraki maçlar için de başarılar diliyorum” dedi.

Sinpaş Denizli Basket’in genç oyuncularından Tunahan Dikmen’de ‘’Final Gençlik’in iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Hücum yönü çok fazla ve ligde en çok sayı atan takımlardan bir tanesi. Kendi salonumuzda çok kötü hücum ettiğimiz bir günde onları savunmamızla durdurduk ve kazanmasını bildik’’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..