REKLAMI GEÇ

Coach Çevik: Ders oldu!

Coach Çevik: Ders oldu!

Sinpaş Denizli Basket 12 maçlık galibiyet serisine Ankara’da son verdi, Coach Çevik hatalardan ders çıkaracaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Şubat 2015 Pazartesi, 10:39

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde liderliğini sürdüren Sinpaş Denizli Basket Ankara DSİ ERA deplasmanında kaybetti ve 12 maçlık galibiyet serisine son verdi 73-66. Ankara DSİ karşısında hem savunmada istediği oyunu oynayamayan hem de hücumda skor üretmekte zorlanan yeşil lacivertli Denizli temsilcisinin teknik patronu Coach Okan Çevik maç sonunda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Rakibin kısıtlı kadrosuna rağmen çok iyi mücadele ettiğini söyleyen Çevik, “Bu maçta istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bu durumdan ders çıkaracağız ve yeniden galibiyet serisine başlayacağız” dedi.
Rakibin rahat bir pozisyonda olduğunu söyleyen Çevik, “Ankara DSİ’nin galibiyete ihtiyacı vardı. Üzerlerinde baskı yoktu. Maçta iyi savunma yaptılar. Bizi 66 sayıda tuttular. Bizim alışık olduğumuz bir durum değil. Biz de savunmada istediklerimizi yapamadık” dedi.

Maç içinde avantaj sağladıkları bölümlerin de olduğunu hatırlatan Çevik, “Avantaj bizdeyken maç ritminden çıktık. Galibiyet serisini sürdürmek istedik ama bizde mağlubiyetler alacağız.  Önemli olan sezon sonunda hedefimizi gerçekleştirmemiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 9 Şubat 2015, 18:07

SAYIN.KOÇ TAKIMIMIZ GEÇEN HAFTADAN KÖTÜ SİNYALLER VERİYORDU TABİKİ YENİLMEMİZ KAÇINILMAZ DI ÇÜNKÜ TAKIMDA BİR DÜŞÜŞ GÖZÜKÜYORDU PAS ALIŞ VERİŞLERDE HATA İLERİDE Kİ PASLAŞMALAR AMERİKALILARIN YOL YORGUNLUKLARI BUNLAR BİRER SEBEPLERDİ EN ÖNEMLİSİ ÇOK