REKLAMI GEÇ

Coach Çevik: Hiçbir maç kolay değil

Coach Çevik: Hiçbir maç kolay değil

Sinpaş Denizli Basket’in teknik patronu ligde hiçbir maçın kolay geçmediğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Nisan 2015 Perşembe, 10:28

Türkiye Basktebol 2. Ligi’nde normal sezonun bitmesine 4 hafta kala yeşil lacivertliler İstanbul DSİ deplasmanını kolay geçerek galibiyet sayısını 24’e çıkardı. Coach Okan Çevik’in genç oyuncularına da şans tanıdığı karşılaşmayı 72-67 kazanan Sinpaş Denizli Basket, ligde ligde en yakın takipçisi Sakarya Bşb.’nin bir galibiyet önünde yer almayı sürdürdü.
Yeşil lacivertlilerin deneyimli coachu Okan Çevik maç sonu değerlendirmesinde ligde fazla süre alan öğrencilerini dinlendirme fırsatı bulduğunu kaydederek,  “Ligin son haftalarına geldik. Takımlar hangi sırada olursa olsun, deplasmanda ya da içeride hiçbir maç kolay geçmiyor.Rakip bu maçta son topa kadar mücadelesini sürdürdü. Maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Bizim adımıza galibiyet sevindirici oldu. Utku gibi genç oyuncularımı uzun süre oynatma, İlker ve Osiris gibi nispeten bu dönem fazla dakika verdiğim oyuncuları biraz dinlendirme şansı buldum. Ali’nin iyi oyunu beni memnun etti, bunun mutlaka devamının gelmesi lazım.” dedi.
Sinpaş Denizli Basket’in genç oyuncularından Utku Saraloğlu’da ”Çok iyi savunma yapmadığımız bir maçtı ama maçın sonlarını gayet iyi oynayarak kazanmasını bildik. Öncelikle takım arkadaşlarımı sonrada buraya gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..