REKLAMI GEÇ

Coach Çevik: İşimizi şansa bırakmayacağız

Coach Çevik: İşimizi şansa bırakmayacağız

Hedefini şampiyonluk olarak ortaya koyan Denizli Basket’te coach Okan Çevik son durumu değerlendirdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 3 Eylül 2014 Çarşamba, 15:14

Geçen sezon paly-off’larda TBL’ye veda eden Denizli Basket’te bu sezon iş şansa bırakılmayacak. Sezon başında takımı devralan coach Okan Çevik takımın son durumuna ve yeni sezona dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Hedefi hatırlatan Çevik, “Bu sezon işimizi şansa bırakmak istemiyoruz” dedi.

HER ŞEY PLAN DAHİLİNDE
Takımın kondisyon olarak üst seviyede olmadığının altını çizen deneyimli çalıştırıcı “Her şey plan dahilinde. Şimdiden kondisyon olarak en üst seviyeye çıkmak doğru değil. Sezon başında uygun tempoyu bulacağız” diye konuştu. Yeni sezonda mümkün olduğu kadar çok maç kazanarak ligi domine etmek istediklerinin altını çizen deneyimli coach, “İşimizi şansa bırakmak istemiyoruz. bu aşamada taraftar desteğine çok büyük ihtiyacımız olacak. Özellikle kendi evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Bu bakımdan taraftar çok önemli. Denizli potansiyeli olan bir şehir. İleride bu kenti Avrupa kupalarında temsil eden bir takım oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

YENİ TAKIM HANDİKAP OLMAYACAK
Geçen yılki kadrosundan sadece ABD’li Eldridge’yi koruyan Denizli Basket’te hem teknik heyet hem de takımın tamamı değişmiş durumda. Coach Okan Çevik bu durumun kendileri için dezavantaj oluşturmayacağı görüşünde. Deneyimli coach, “Takım yeni kuruldu. oyuncuların birbirilerine alışma süresi var. Bizim onlara, onların bize alışmaları için zaman gerekli. Sisteme alışmaları, bunu ezbere dönüştürmeleri lazım. Uyum süreç alan bir konu ama bizim takımımızda çok uzun sürmeyecek” dedi.

ZOR BİR LİG OLACAK
TBL’de yabancı uygulamasının 2L’de Türk oyuncu potansiyelini yükselttiğine değinen Coach Çevik, “2. Lig zor bir lig oldu. Sistemdeki Türk oyuncu potansiyeli arttı. Bu oyuncu profili bizim üst lige çıkmamıza destek olacak. Bu ligde herkes birbirini yenebilir. Bizim için her maç final özelliği taşıyacak. Her rakibe saygı duyacağız. Kısa vadede hedefimiz üst lige çıkmak olacak” diye konuştu.

KAPTAN ORÇUN TUNCA: TAKIM OLMAK ÇOK ZOR
Bu sezon takıma Vestel Manisa’dan transfer edilen kaptan Orçun Tunca, yeni bir takım oldukları yönündeki sorulara, “Takım olmak çok zordur. Burada çok karakterli bir oyuncu grubu var. Şu an hiçbir sıkıntı yok. Arkadaşlık ortamı çok iyi. Bu ortamın kısa süre içinde bize büyük faydası olacaktır” dedi. Hazırlıkların sürdüğüne işaret eden kaptan, “Hazırlık maçlarında gerçek gücümüzü göreceğiz. Eksiklerimiz ortaya çıkacak. Lig başlamadan bu eksikleri de gidereceğiz” dedi.

BAŞKAN DALAMAN: HER ŞEY ÇOK GÜZEL
Türkiye’nin önde gelen ulusal holdinglerinden biri ile sponsorluk sözleşmesi imzalamaya hazırlanan Denizli Basket yönetimi takımın durumundan memnun. Başkan Turgut Dalaman, “İyi bir takım oluşturduk. Bu sezon şampiyonluğa oynayan bir takım izleyeceğiz. Tam bir aile ortamı hakim” dedi. Dalaman tüm basketbol severleri Denizli Basket’e destek olmaya çağırırken, “Herkesi yeni salonumuza davet ediyorum. Bu sezon sporseverler çok kaliteli maçlar izleyecek. Bizler de yönetim kurulu olarak Denizlililerin ilgisini artırmak için önce okullarda daha sonra esnafımıza yönelik proje yürüteceğiz. Geçen yıl son maçlardaki taraftar patlamasını bu sezon her maçta görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 4 Eylül 2014, 15:20

BU TAKIMDAN BU YIL BAŞARI BEKLEMEK HAYALCİLİK OLUR ÇÜNKÜ BÜTÜN OYUNCULARINI GÖNDERMİŞ ŞAMPİYONLUKTAN BAHSEDİYORLAR HAYEL TACİRLİĞİNDEN BAŞKA BİRŞEY OLAMAZ GEÇEN SENEDEN BİR AMARİKALI OYUNCUSU KALMIŞ TAKIMIN OMURGASI KALMAMIŞ ŞAMPİYONLUKTAN BAHSEDİYOR