REKLAMI GEÇ

Coach Çevik millilere uğurlu geldi

Coach Çevik millilere uğurlu geldi

Denizli Basket SK’nın deneyimli coachu Okan Çevik, Basketbol Dünya Şampiyonası’ndaki milli takıma destek için İspanya’ya gitti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 8 Eylül 2014 Pazartesi, 11:02

Denizli Basket SK’nın başantrenörü Okan Çevik millilere uğurlu geldi. İspanya’da düzenlenen Basketbol Dünya Şampiyonası’nda mücadele veren Türkiye A Milli Takımı’na destek için bu ülkeye giden Coach Çevik, millilerin Dominik Cumhuriyeti ile oynadığı grup maçı ile dün gece son bölümü büyük çekişmeye sahne olan eleme maçını izledi.
Çevik’in takip ettiği Türkiye – Dominik Cumhuriyeti maçı 77-64 sona ererken dün geceki Türkiye – Avustralya saç baş yoldurttu. Maçın ilk periyodunda geriye düşen kırmızı beyazlı ekip, son 4 saniye kalana kadar öne geçme şansı bulamadı. Emir Preldzic’in son bölümde arka arkaya iki üçlüğü millileri 65-64’lük zafere taşıdı.
C Grubu’nda ABD, Yeni Zelanda, Finlandiya, Dominik Cumhuriyeti ve Ukrayna’ya karşı mücadele veren milliler Çeyrek finalde Litvanya’nın rakibi oldu.

HATİRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
Denizli Basket SK Coachu Okan Çevik hazırlık dönemi ilk etabının tamamlanması nedeniyle verilen arayı İspanya’da geçirmeyi tercih etti. Zorlu Avustralya maçını salonda takip eden deneyimli Coach, maç sonunda hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi. Bu tür büyük organizasyonlarda alınan her başarılı sonucun önemine vurgu yapan Çevik, “Son saniyelerde gelen galibiyet çok güzel ama tur ilerledikçe daha dikkatli olmak gerekli” uyarısında bulundu.
Denizli Basket’te verilen ara Salı günü sona eriyor. Okan Çevik de takımın başında yer almak için Türkiye’ye hareket etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..