REKLAMI GEÇ

Coach Çevik: Sahaya karakter koyduk

Coach Çevik: Sahaya karakter koyduk

Üst üste 10. galibiyetini alan Sinpaş Denizli Basket’te Coach Çevik oyuncularının fedakarlığından memnun…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Ocak 2015 Salı, 13:17

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde iki hafta önce liderlik koltuğunu devralan Sinpaş Denizli Basket, zorlu Best Balıkesir’i farklı geçerek ligde üst üste 10. galibiyetini aldı. Bu durum Coach Okan Çevik’i de bir hayli memnun etti. Hafta içinde ciddi sıkıntılar yaşayan deneyimli Coach sakatlığı süren Stone ve antrenmanda bileğini burkan Ali Işık’ın durumlarına rağmen sahada görevlerini yaptığını söyledi.

Oyuncularının sahaya karakter koyduğuna da işaret eden deneyimli Coach, “Bizim adımıza çok önemli bir galibiyet aldık. Sezon başında ortaya maksimum sayıda galibiyet alıp play-off’lara bu şekilde girme hedefi koymuştuk. Bu hedefe her hafta biraz daha yaklaşıyoruz” dedi.

Basketbol 1. Ligi için konuşmanın erken olduğuna da dikkati çeken Coach Çevik, “Bu düşüncelerimiz play-off’lardan sonra başlayacak” dedi. Best Balıkesir deplasmanının zorlu bir deplasman olduğunu da kaydeden Çevik, “Maalesef hafta boyunca çok iyi bir çalışma gösteremedik, sakat olan oyuncularımız vardı, maçtan 2 gün önce Ali’nin eli burkuldu. Çok istediğimiz gibi bir çalışma gösteremesek de oyuncularım sahaya çok önemli bir karakter koydular. Onları canı gönülden tebrik ediyorum. Bu birlikteliğimizin, maç konsantrasyonumuzun bütün sezon devam edeceğini ümit ediyorum. Best Balıkesir takımınıda kutluyorum, gerçekten iyi mücadele ettiler ama dediğim gibi biz iyi savunma yaptık ve maçı kazanan taraf olduk’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 13 Ocak 2015, 16:20

TAKIMIN DİNAMOSU TAKIM KAPTANI 4 NUMARA İLKER TAKIMIN HERŞEYİ OYUN KURUCU OYUNU YÖNLENDİRİCİ AYNI ZAMANDA EN ÇOK SAYI YAPAN KAPTANI İLKER VARSA SORUN YOK DEMEK TAKIMDA BİR EKSİKLİK VAR PİVOT OYUNCUMUZ YOK İNŞALLAH BİR TARANSFER YAPARLAR