REKLAMI GEÇ

COACH ÇEVİK: SAVUNMA KİMLİĞİMİZİ GERİ KAZANDIK

COACH ÇEVİK: SAVUNMA KİMLİĞİMİZİ GERİ KAZANDIK

Akhisar Belediye’yi deviren Sinpaş Denizli Basket’te Coach Okan Çevik savunmada eski kimliklerine geri döndüklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Nisan 2015 Pazar, 17:52

Sinpaş Denizli Basket evinde Akhisar Belediye’yi 78-62 devirirken maçın skorundan çok takımın savunmadaki performansına dikkat çekti. Takımın savunmada eski kimliğine geri döndüğünü söyleyen Coach Okan Çevik, “Akhisar Belediye bu ligin gerçekten güçlü kadrolarına sahip, iyi takımlarından bir tanesi. Ortaya koydukları basketboldan dolayı onları kutluyorum. Tabii ki bu maçın kazanılmasında takımımızın ortaya koyduğu savunmanın çok büyük rölü var.Bir kaç haftadır özellikle hücum sistemlerimizde oynamaktan, onları geliştirmekten dolayı biraz müdafaayı galiba ikinci plana atmıştık. Bu maçla tekrar müdafaa kimliğimize geri döndüğümüzü düşünüyorum. Akhisar Belediye gibi potansiyelli bir takımı 62 sayıda tutmak bence maçı bize getiren en önemli neden oldu. Sinpaş Denizli Basket olarak hedefimiz 1. Lige yükselmek, tabii ki bunun için öncesinde Play-Offlarda en iyi yeri almayı çalışıyoruz. Her maç bizim için final. Önümüzdeki 5 maçı da kazanıp Play-Offlar öncesi hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Sinpaş Denizli Basket’in başarılı oyuncularından Ali Işık’ta ” Hocamızın dediği gibi savunma yaparak maçı kazandık. Belli hedefler doğrultusunda önemli bir maçtı. Akhisar Belediye’de bu ligin iyi takımlarından biri, onlar da Play-Offlarda rakibimiz olabilecek bir takım. Savunma yaparak kazanabileceğimizi gösteriyoruz herkese. İnşallah devamı da gelir. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..