REKLAMI GEÇ

COACH ÇEVİK SAVUNMADA BİTİRDİ

COACH ÇEVİK SAVUNMADA BİTİRDİ

Ligde 81 sayı ortalaması ile oynayan lideri 63 sayıda tutarak liderliğin yeni sahibi oldular.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 4 Ocak 2015 Pazar, 15:37

Sinpaş Denizli Basket evinde büyük çekişmeye sahne olan maçta lider Tüyap Büyükçekmece’yi 64-63 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. Yeşil lacivertlilerde Coach Okan Çevik’in hafta başından beri yaptığı savunma planları işe yaradı, 81 sayı ortalaması ile oynayan Büyükçekmece 63 sayıda tıkandı. Maç sonunda değerlendirmede bulunan Coach Çevik, “Çok iyi savunma yaptık rakibi 63 sayıda tuttuk. Galibiyetin en önemli etkenlerinden biri buydu” dedi.

Kolay bir maç olmayacağını bildiklerini kaydeden Çevik, “Ligde ilk ikiyi paylaşan takımlarının maçının kolay olması beklenemezdi. Müthiş bir çekişme yaşandı. İki takım da öncelikli olarak rakibini durdurmak üzere plan yaptı. Rakibi kutluyorum. Defansif organizasyonları son derece iyiydi” dedi.

KENDİ YOLUMUZA BAKARIZ
Ligde liderliğe yükselen Sinpaş Denizli Basket’in bundan sonra kendi yoluna odaklanacağının altını çizen Coach Çevik, “Alabildiğimiz kadar çok galibiyet alarak ligi tamamlamak istiyoruz. Bu maça dair taraftarlarımız için ayrı bir paragraf açmak gerekir. Maçın kazanılmasında bize büyük katkıları oldu. Bundan sonra da bizi bütün maçlarda bu yoğunlukta desteklemelerini diliyorum. Liderliği sürdürmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Fakat daha önemlisi ligi nerede bitirdiğiniz. Umarım ligi de istediğimiz noktada tamamlarız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..