REKLAMI GEÇ

Coach Çevik’ten şampiyon kadro arayışı

Coach Çevik’ten şampiyon kadro arayışı

Aydem PAÜ Basket’e iki yıllığına imza atan Coach Okan Çevik transfer çalışmaları için İstanbul’a gitti.

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Temmuz 2014 Perşembe, 12:05

Aydem PAÜ Basket’te büyük değişim yaşanıyor. Tüm oyuncularının yanı sıra teknik ekibi ile de yollarını ayıran siyah beyazlılar sezonun en büyük transferini Avrupa şampiyonluğu yaşamış Coach Okan Çevik ile iki yıllık anlaşarak gerçekleştirdi. PAÜ Basket’in çiçeği burnunda başantrenörü transfer çalışmalarına da hemen başladı.

4 OYUNCU İLE SÖZ KESTİ
İstanbul’da dört önemli isimle söz kesen Çevik’in önümüzdeki hafta içinde bu oyunculara imza attırması bekleniyor. Bu sezon 14 kişilik bir kadro kurmak isteyen deneyimli coach, takımın omurgasını oluşturduktan sonra nokta transferleri gerçekleştirecek. Çevik’in planında genç oyuncuların yanı sıra back-up transferler de var.

21’İNDE DENEMELER BAŞLIYOR
Denizli’ye döndükten sonra çoğunluğu gençlerden oluşan 20’ye yakın oyuncuyu kente davet edecek olan Coach Çevik, bu oyuncuların parkedeki becerilerini izleyecek. Kadrosunda genç oyunculara yer açmak isteyen coach Çevik’in davetlileri arasında back-up oyuncular da olacak. 21 Temmuz’da başlayacak deneme kampının on gün sürmesi bekleniyor.

YARDIMCILARINA KARAR VERMEDİ
Coach Çevik henüz yardımcılarının kim olacağına da karar vermedi. İki yardımcı antrenörü de yanına almak isteyen Çevik’in İstanbul’da transfer görüşmelerinin yanı sıra oluşturacağı ekibe deneyimli isimler aradığı da biliniyor. Siyah beyazlılarda kondisyoner olarak ise Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu’nda görevli bir akademisyenin görev alacağı kaydediliyor. PAÜ Basket Genel Menajeri Hüseyin Gökçe hem transfer hem de teknik ekibin oluşumu yönündeki çalışmaların sürdüğünü hatırlatırken, “Kısa süre sonra yeni transferlerimize imza attırmaya başlarız. Hedefi olan bir takım oluşturmak istiyoruz. Şimdilik çok erken” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..