REKLAMI GEÇ

COACH MAÇI DEĞERLENDİRDİ: TAM BİR FACİAYDI

COACH MAÇI DEĞERLENDİRDİ: TAM BİR FACİAYDI

Evinde Balıkesir’e 16 sayı farkla kaybeden Merkezefendi Basket’te Coach Ateşdağlı maçı ‘facia’ olarak nitelendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Aralık 2019 Cumartesi, 12:38

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Merkezefendi Basket evindeki maçta Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 70-86 kaybetti. Lacivert beyazlılar taraftarı önünde beklenmedik bir oyun sergiledi ve maçın dört çeyreğinde de rakibinin gerisinde kaldı.

İlk çeyrekte her iki takım da sayı üretmekte zorlandı. Çeyrek 15-16 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Konuk ekip ikinci çeyrekte 21 sayı üretirken ev sahibini 11 sayıda tuttu ve devreye 26-37 önde girdi. Üçüncü çeyrekte 20 sayı üreten Balıkesir, Merkezefendi Basket’i 16 sayıda tuttu. Büyük çekişmeye sahne olan son çeyrekte Merkezefendi Basket 28 sayı üretirken Balıkesir’in 29 sayı üretmesine engel olamadı.

Oyuncuların düşük motivasyonu Coach Şahin Ateşdağlı’yı da öfkelendirdi. Maça kötü bir konsantrasyon ile başladıklarını söyleyen Ateşdağlı maçı facia olarak nitelendirdi sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunun getirisi olarak da özellikle yabancı oyunculardan çok yeterli katkı aldığımızı düşünmüyorum. Özellikle uzun oyuncumuz faciaydı. Onun içerideki katkısı bizim için çok önemliydi. Keza onun yerine gelen oyuncularda oradaki dominantlığı sağlayamadı. 3lü zone döndük. Bir şeyler yapmaya çalıştık. Sonuç itibari ile kaybettik. Burada kaybetmek çok acı. Çok üzücü. Çok kötü. Söyleyecek çokta fazla bir şeyim yok. Bundan sonraki maçlarda özellikle son 2 maçı kazanmamız gerekiyor. Rakip takımı kutluyorum. Oyuncuları özellikle verdikleri mücadeleden ve akıllı oyunlarından dolayı. Ama aynı şeyi staffdaki arkadaş için söyleyemeyeceğim. Basketbol ahlakın içinde kalmak gerekiyor. Güzel maç oldu. Hepsini çok tebrik ediyorum”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..