REKLAMI GEÇ

COACH NİHAYET MUTLU

COACH NİHAYET MUTLU

Haftalardır hakemlerden şikayet eden Taştimur bu kez övgü yağdırdı…

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Mart 2014 Pazar, 13:27

AYDEM PAÜ’de Coach Taştimur nihayet adil yönetilen bir maça tanık oldu. Haftalardır hakem hatalarından ve kararlarından yakınan Taştimur 1 sayı farkla kazandıkları BEST maçının hakemlerine övgü yağdırdı.

Evinde BEST Balıkesir’i yenerek, 24. maçında 15. galibiyetine uzanan Aydem Pamukkale Üniversitesi’nde baş antrenör Gökhan Taştimur, seyir açısından sezonun en keyifli maçını  oynadıklarını söyleyip, maçın hakemleri ile BEST Balıkesir’i tebrik etti. Deneyimli teknik adam, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında şunları kaydetti:

BEST BALIKESİR İÇİN ÜZÜLDÜM
”Öncelikle belki de bu sezonun seyir açısından en keyifli maçını  oynadık. Bunu tamamen canı gönülden söylüyorum; BEST Balıkesir’in verdiği mücadeleyi, oynadığı basketbolu, gösterdiği emeği ile oyuncularının o çabalarına çok saygı duyuyorum ve onları tebrik ediyorum. Tabii ki maçı kaybetsek üzülürdüm. Gerçekten de BEST Balıkesir’in verdiği emeğin karşılığında kaybettiği için onlar adına üzülüyorum. Kendilerini kucak dolusu tebrik ediyorum.”

ÇOK İYİ SAVUNMA YAPTIK
”Bu arada kendi takımımı da tebrik ediyorum. Çünkü sezonun en iyi savunmasını yaptıkları bir maçtı. BEST Balıkesir, doğru yerlerde anormal bireysel atışları sayıya çevirdi. Bu onların maçtan kopmamalarını sağladı. Biz ise çok top kaybı yaptık ve rakibimiz bunların hepsini skora çevirdi. Yoksa bu savunma önünde belki de rakimiz 50’li sayıları bulamayacak hale gelebilirlerdi.”

HAKEMLER MÜKEMMEL MAÇ YÖNETTİLER
”Hakem organizasyonu ile ilgili daha önce 1-2 sitemim olmuştu. Eminim ki, ligde benim gibi düşünen birkaç tane antrenör daha var. Basketbol Federasyonumuza ve MHK’ye gerçekten çok teşekkür ediyorum. Sonuçta İkinci Lig’de pırıl pırıl genç hakemler var. Bunun üstüne bir de A Klasmanı hakemleri bu şekilde olumlu değerlendirildiği zaman ortaya çok güzel bir tablo çıkıyor. Hakemlerin sadece gördüğü düdüğü çalmak yerine, sahadaki ilişkilerde de belirleyici olması gerekir ve bunlar tüm maçın tüm atmosferini değiştirebilir. Hakemler bu maçta oyuncu, antrenör ve staff ile olan ilişkiyi mükemmel yönetip, sonuç olarak karşılaşmayı son derece iyi yönettiler. Her iki takımın sert basketbol oynamasına müsaade ettiler. Karşılaşma sonunda bir taraf kazanacaktı. Eğer kaybetseydik, bu teşekkürleri çok daha rahat söyleyebilecektim. Hatta üçüncü periyotta ”Kaybedersek çok net konuşacağım.” diye söyledim. Ama kazandıktan sonra hakemlere teşekkür etmek, Andersen’den masallar gibidir. Ama yapacak bir şey yok. İçimdeki gerçek hisleri söylüyorum. Kesinlikle bu atmosferde sahadaki herkesi yaptığı işinden dolayı çok tebrik ediyorum. Hakemi de, rakip takımı da, kendi oyuncularımı da, masayı da tebrik ediyorum. Herşey dört dörtlüktü.”

YER SAVAŞINDA DEĞİLİZ
”Biz sonuçta bir galibiyet aldık. İşin o tarafına baktığınızda ilk 8 arasında yer alarak, play-off’a girmenin hesaplarını yapıyoruz. Yer savaşında değiliz. Bize göre böyle hazır ve kadro itibariyle kağıt üstünde favori gözüken takımlara karşı daha net oynayabiliyoruz. ”İkinci Lig’in gerçekten kahramanları” diyebileceğim, yıllardır mücadelesini veren bu oyuncularla oynarken çok mutluyum. Onlar buranın gerçekten sahipleri durumundalar. Ben de bunu çok iyi biliyorum, çünkü İkinci Lig’de benim yuvam. Umarım önümüzdeki dönemde takım olarak daha da iyi bir duruma geleceğiz.”  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..