REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BASKET’TE COACH ÇEVİK HAKEMLERE YÜKLENDİ

DENİZLİ BASKET’TE COACH ÇEVİK HAKEMLERE YÜKLENDİ

Ligde 5. yenilgisini Gelişim Koleji’nden alan Sinpaş Denizli Basket’te Coach Okan Çevik hakemlerin adaletsiz düdüklerine isyan etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Şubat 2015 Pazar, 11:39

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Sinpaş Denizli Basket İzmir deplasmanında Gelişim Koleji’ne 75-61 kaybederek ligde beşinci yenilgisini aldı. Kötü bir dönemden geçtiklerini söyleyen Coach Okan Çevik hakemlerin ligin ikinci yarısında adaletsiz düdük çaldıklarını söyledi.

Coach Çevik, “^Öncelikle Gelişim Koleji takımını kutluyorum. Gerçekten sahada çok iyi mücadele ettiler. Gerek savunmada gerek hücumda maçın genelinde hakim olan taraf onlardı. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Malesef kötü bir dönemden geçiyoruz. Özellikle bu kötü dönem, bu tarz deplasmanlar, 3 gündür İstanbul’dan İzmir’e gelmekle geçen zorluklar vb. bahaneler değil tabii ama bu gerçekten konsantrasyonu bozuyor. Başka bir şey daha söylemek istiyorum. Özellikle ikinci devrede malesef ciddi anlamda hakemlerin gazabına uğramaya başladık. Ne olduğunu anlayamıyorum. Bugüne kadar hakem konusunda hiç bahsetmedim ne kazandığımızda ne kaybettiğimizde ama artık bugün ki maçın lütfen iyi analiz edilmesini istiyorum. Çünkü malesef ortada söylediğim gibi ikinci devreyle başlayan çok adaletsiz düdükler çalınmaya başlandı. İnşallah bunu ben yanlış algılayorumdur ama çalınan düdüklerde ortada. Kendi takımım adına tabii ki toparlanmak için elimizden geleni yapacağız ’’ dedi.

Sinpaş Denizli Basket’in tecrübeli oyuncularından Eren Beyaz da ‘’ İlk başta Gelişim Koleji’ni oynadıkları basketboldan dolayı tebrik ediyorum. Okan ağabeyin dediği gibi kötü bir süreçten geçiyoruz. En kısa zamanda bunu atlatıp ilk yarıda göstermiş olduğumuz performansa geri döneceğimizi düşünüyorum. Bundan sonraki maçları kazanıp Play-Offta iyi bir yerde başlayıp sonuna kadar şampiyonluğumuzu ilan edeceğimize inanıyorum ’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 23 Şubat 2015, 16:37

BU HAFTA GALİP GELEBİLECEKMİYİZ ? ÜMİDİNİZ VAR MI ? BU OYUNLA BENİM ÜMİDİM YOK ÇÜNKÜ TAKIMDA YORGUNLUKLAR BAŞLADI PAS DÜZEYİMİZ ÇOK,ÇOK ZAYIF İŞİMİZ ÇOK ZOR İNŞALLAH GALİP GELİRİZ.

ahmetalbaş   -  Bağlantı 22 Şubat 2015, 16:25

TARAFTARLAR OLARAK BIRAKIN BİRİNCİ OLMAYI PLOOFLARA KALALIM YETER YANİ İLK 8 KALALIM ÇÜNKÜ TAKIMIMIZDA DÜŞÜŞ BAŞLADI GÖZLEDİĞİMİZE GÖRE PAS ALIŞ VERİŞLERDE İSABETSİZLİKLER VAR YABANCILAR BİR HANDİKAP SAMAN ALEVİ GİBİ PARLAYIP SÖNÜYORLAR YETERSİZLER