REKLAMI GEÇ

COACH OKAN ÇEVİK LİDERLĞİN SIRRINI ANLATTI

COACH OKAN ÇEVİK LİDERLĞİN SIRRINI ANLATTI

Sinpaş Denizli Basket 15 galibiyet ile devreyi lider tamamladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Ocak 2015 Pazar, 12:16

Afyon Belediye galibiyetinin ardından konuşan Coach Okan Çevik liderliğin sezon başından beri başarı ile uygulanan takım savunmasına bağlı olduğunu söyledi. Hedeflerine ulaştıklarını kaydeden deneyimli Coach Çevik, “Sinpaş Denizli olarak ilk devre itibariyle lider bitirdik. Hedeflerimiz içerisinde olan en büyük hedefe ulaştık oda ligin en az sayı yiyen takımı olmak. Ben işin başarıya giden kısmında müdafaaya çok fazla inanan bir antrenörüm dolayısıyla oyuncularımıza koyduğum hedef bu ligin en az sayı yiyen takımlarından biri olabilmekti. Gerçekten bütün antreman ve maçlar olsun öncelikle müdafaa konsantrasyonu tarafında geçiyor. Hücum olarak zaten potansiyelli bir takımız, geniş bir kadromuz var, maçın içerisinde değişken oyuncularla oynama şansına sahibiz. Bugün ki Afyon maçı da devreyi 1. sırada bitirmek için oynadığımız bir maçtı. Alex Gordon’un eksikliği tabi ki bizim için bir avantaj oldu. Onlarda ikinci devre Alex Gordon ve yeni yabancılarıyla çok daha iyi takım olacaklardır. Afyon Belediye takımına başarılar diliyorum. Kendi oyuncularıma maç ciddiyeti adına gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum’’ dedi.

Bir gazetecinin ‘’Devre arası takıma takviye düşünüyor musunuz?’’ sorusuna coach Çevik ‘’Biz çok geniş ve iyi bir kadroya sahibiz. Arkadaşlığımız, birlikteliğimiz takımımızın uyumu çok iyi. Bu birlikteliği sürdürebilecek ve bize katkı verecek birini bulabilirsek takviye yapabiliriz. Olmazsa da yapmayıp böyle devam edeceğiz. Gerçekten hedefe ulaşacak bir kadroya sahibiz’’dedi.

Sinpaş Denizli Basket’in başarılı oyuncularından Eren Beyaz da‘’İlk başta Afyon Belediye takımını tebrik ediyorum. Onlarda ellerinden gelen mücadeleyi göstererek maçı güzel hale getirdiler. Bize gelecek olursak Okan ağabeyin söylediği gibi hedeflediğimiz şekilde yolumuza devam ediyoruz ve ilk yarıyı lider bitirdik ve aynı zamanda onun bize koyduğu hedefler doğrultusunda ligin en az sayı olduk. Böyle devam ettiğimiz taktirde şampiyon olacağımıza inanıyorum. Dört günlük bir iznimiz olacak bu izinde herkes dinlenecek ve dönüşte tekrar tam konsantre olarak  ikinci yarıya iyi başlamak için çalışmalara başlayacağız. Bundan sonra da her zaman Denizli halkına böyle güzel maçlar seyrettirmeye devam edeceğiz. Bizi destekledikleri için onlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bizi desteklemeye devam etsinler’’ ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..