REKLAMI GEÇ

COACH TAŞTİMUR 5 OYUNCUYU DİNLENDİRECEK

COACH TAŞTİMUR 5 OYUNCUYU DİNLENDİRECEK

BEKO Basketbol Ligi’ne yükselmek için play-off maçları oynayacak Aydem PAÜ’de Coach Taştimur, Final Gençlik maçında 5 oyuncu dinlendirecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Mayıs 2014 Cuma, 10:44

TB2L’de 34. Hafta maçında 3 Mayıs Cumartesi günü Final Gençlik’e konuk olacak Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, salı gününden bu yana kampta olduğu Düzce’nin Topuk Yaylası’ndan ayrılarak Bursa’ya hareket etti.

Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde sabah Sırp kondisyoner Aleksandar Petroviç gözetiminde kondisyon ağırlıklı bir idman yapan Siyah-Beyazlılarda kadroda 14 oyuncu bulunuyor. Aydem PAÜ, bu akşam maçın oynanacağı Final Okulları Spor Salonu’nda saat 17:00’de bir antrenman gerçekleştirecek.

Final Gençlik – Aydem Pamukkale Üniversitesi karşılaşması 3 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da Final Okulları Spor Salonu’nda oynanacak. Teknik komiserliğini Turgay Avcı’nın yapacağı maçın baş hakemi Mehmet Karabilecen’in yardımcılıklarını ise Şeyhmus Melek ve Egemen Ercan üstlenecek.

TAŞTİMUR: ‘’4-5 OYUNCUMU DİNLENDİRECEĞİM’’
Aydem Pamukkale Üniversitesi’nde baş antrenör Gökhan Taştimur, kendileri için bir formalite maçı olan Final Gençlik karşılaşması öncesi mevcut kadroda bazı değişiklikler yapacaklarını açıkladı. Siyah-Beyazlıların deneyimli teknik adamı yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ‘’Play-off’dan önce çalışmalarımızın ilk etabı çok verimli geçti. Oyuncularım gerçekten beklediğim düzeye hatta beklediğimden de iyi seviyeye geldi. Tabii yaş ortalaması neredeyse 32 olan, 35-36 yaşındaki oyunculardan oluşan takımımın ligde en az sayı yiyen ekip olması benim için ayrı bir gurur ve keyif. Bu takımın başında bulunmak çok özel bir duygu. Yani Aydem PAÜ’nün 18 takım arasında en iyi savunma takımı olması 34 maçlık bir maratonda çok özel bir durum. Zaten ben savunma yapılı bir antrenörüm. Bu durum bir antrenörü ligde onurlandırmaktır.

Bizim play-off’a kaldığımız zaten matematiksel olarak da garantiydi. Yarın Final Gençlik ile oynayacağız. Artık bizim tek düşüncemiz oynayacağımız play-off maçı. Final Gençlik karşılaşması tamamen formalite maçından ibaret olacak. Hafta sonu maçlar bittiğinde zaten play-off’daki rakibimiz belli olacak. Herhangi bir rakip seçme gibi bir kaygımız yok. Beni son hafta öncesi rahatlatan sebep de Final Gençlik’in de play-off’u garantilemiş olması. Bütün düşüncemiz bir an önce bu formalite maçını oynayıp, tekrar Topuk Yaylası’na geri dönmek. Gelecek hafta sonuna kadar play-off antrenmanlarımıza devam etmek istiyoruz. Yarınki maçta da zaten tüm sezonun ağırlığını çekmiş olan ve maç başına 30 dakika üzerinde süre alan 4-5 oyuncumu dinlendireceğim. Daha öncede bunu bir iki maçta yapmıştım. Artık bu maçta genç oyuncularım ile ligde çok az süre almış oyuncularıma sahada şans verip, oynatacağım. Bugüne kadar sahada oynayanların arkasında sabırla bekleyenler, bu maçla mutlak suretle deneyim kazanıp, play-off’da aynı konsantrede hazır olacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..