REKLAMI GEÇ

Dalaman: Bütçe sıkıntımız yok

Dalaman: Bütçe sıkıntımız yok

Denizli Basket Başkanı Turgut Dalaman, denizlisporhaber.com’a özel açıklamalarda bulundu.

/ DENİZLİSPORHABER / 13 Ağustos 2014 Çarşamba, 12:09

TB2L’de geçen sezon üst ligi play-off turunda İstanbul BŞB’ye elenerek kaybeden Denizli Basket Spor Kulübü’nde Başkan Turgut Dalaman önemli açıklamalarda bulundu. Yönetimde yaşanan değişikliğin bir anlayış değişikliği olmadığının altını çizen Dalaman, “Sekiz yıldır hep beraber bu işin içindeyiz. Yeni dönemde de kimse dışarıda değil” dedi.

Geçen sezon çıtayı yükselttiklerinin altını çizen Başkan Dalaman, “Geçen sezon final maçında Beko Basketbol Ligi’ni kaçırdık. Bu yılki hedefimiz yine üst lige çıkmak. Bu amaçlı bir kadro oluşturduk. Teknik ekibimizi de bu hedefi gerçekleştireceğine inandığımız bir ismi alarak kurduk” dedi.

SORUMLULUKTAN KAÇMADIK
Vali Abdülkadir Demir, Rektör Hüseyin Bağcı ve işadamı Derya Baltalı’nın kulübe büyük destekleri olduğunu hatırlatan Başkan Dalaman, “Yönetim kurulu üye sayısı 7’ye düştü. Yönetim içinde yeni arkadaşlarımız da görev aldı. Ender Yörükoğlu genel kaptanlık görevini üstlenerek yine sorumluluk aldı” dedi.

BÜTÇE SIKINTIMIZ YOK
Yeni dönemde bütçe ile ilgili olarak sıkıntıları bulunmadığının da altını çizen Dalaman, “Geçen sezon gibi bu sezon da bütçemizle ilgili bir sıkıntımız yok. Sponsorumuz mevcut. Önümüzdeki günlerde sponsorumuz kamuoyuna bilgilendirme yapacak. Fakat bu sezon kaynaklarımızı daha dikkatli kullanmak istiyoruz. Geçen sezon biraz fazla harcama yapmıştık. Bu sezon ise bütçemiz dahilinde çok daha titiz davranıyoruz” diye konuştu.

ELDRIDGE’İ İSTİYORLAR
Coach Okan Çevik ile sezona başlayacak olan Denizli Basket’te kadronun büyük ölçüde oluştuğunu söyleyen Başkan Turgut Dalaman, “Çok değerli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Geçen sezondan hiçbir oyuncumuz ile anlaşmadık. Sadece Eldridge’i kadromuza katmak istiyoruz. Onunla ilgili olarak temaslarımız sürüyor. Takım Eldridge’in katılımı ile birlikte tam kadro çalışmaya başlayacak” dedi. Siyah beyazlılar; 26 yaşında ve 1,90 boyundaki Birleşik Amerikalı forvetin geçen sezonki performansından bir hayli memnun olduğu için bu transferi gerçekleştirmek istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..