REKLAMI GEÇ

Denizli Basket 4’e katladı

Denizli Basket 4’e katladı

TB2L’de mücadele eden Sinpaş Denizli Basket’in iç sahadaki seyirci ortalaması geçen sezonu 4’e katladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 3 Aralık 2014 Çarşamba, 12:06

Denizli’de basketbol şölenine ilgi Sinpaş Denizli Basket ile artıyor. Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Denizli temsilcisi bu sezon seyirci sayısını 4’e katladı.
TB2L’de zirve yarışındaki Sinpaş Denizli Basket geçen sezon ortalama 450 seyirciye oynarken bu sezon sayı 2100’e çıktı. Denizli’de basketbola olan ilgiyi artıran yeşil lacivertlilerde sezon başında tüm takım ve teknik heyet değişmesine rağmen taraftar ilgisini kaybetmedi.
İç saha maçlarında taraftar desteği ile ezici bir üstünlük sağlayan Sinpaş Denizli Basket ligde 5 iç saha maçını da kazanmasını bildi.

Genel Menajer Hüseyin Gökçe bu sezon taraftarların çok daha bilinçli olduklarını hatırlatarak, “PAÜ Arena maç izlemek için modern bir salon. Ulaşım kolaylığı, ihtiyaca yanıt veriyor olması gibi faktörlerin yanı sıra takımın istekli ve başarılı olması da taraftar sayısını etkiliyor. Biz bu sezon taraftar sayısında artış bekliyorduk ama açıkçası bu kadarını beklemiyorduk. Taraftarlarımızın daha da bilinçli olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Her an maçın içindeler. Ne zaman nasıl davranmaları gerektiğini çok iyi bilen bir taraftara sahibiz. Maçlarda bize katkıları çok büyük. Oyuncularımız da bu salonda oynamaktan keyif alıyor” diye konuştu.

Sinpaş denizli Basket’in bu sezon iç sahada maç kaybetmek istemediğini söyleyen Gökçe, “Sezon sonu hedefimiz belli. Evimizde maç kaybetmeyip, dış sahadan da alabildiğimiz kadar galibiyetler alarak avantajlı bir konuma gelmek istiyoruz” diye konuştu.
Yeşil lacivertlilerde kasığında fıtık tespit edilen Utku’nun yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken sağ ayak bileğini burkan Kerem de üç hafta takımdaki yerini alamayacak.
Coach Okan çevik önderliğinde Yeşil Giresun Belediye maçı hazırlıklarını sürdüren Sinpaş Denizli Basket 9. hafta sonunda 7 galibiyetle ligde üçüncü basamakta yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..