REKLAMI GEÇ

Denizli Basket, liderliği bırakmıyor

Denizli Basket, liderliği bırakmıyor

Sinpaş Denizli Basket’te Coach Okan Çevik normal sezonu lider tamamlayıp play-off’a avantajlı girmek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Mart 2015 Perşembe, 10:13

TB2L’De deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediye’yi 80-75 yenerek liderliğini sürdüren  Sinpaş Denizli Basket konumunu normal sezon sonuna kadar korumak istiyor. Geride kalan 10 maça final havasında çıkacaklarını söyleyen Coach Okan Çevik, “Sezonu lider tamamlayıp play-off sonunda üst lige çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Sezonun ilk yarısında bir sayı farkla deplasmanda yendiği Mondi Melikşah Üniversitesi ile Denizli’de karşılaşacak olan yeşil lacivertlilerde sezonun geride kalan bölümünü değerlendiren Coach Çevik, “Devreyi en az sayı yiyen lider takım olarak tamamladık. Bu benim aynı zamanda basketbol felsefemi de oluşturuyor” dedi.

Ligin son bölümünde 4 kritik maç kaybettiklerine işaret eden Coach Çevik, “Liderlik avantajını arkamıza alarak bir dinlenme sürecine girdik ancak ne yazık ki bu süreçte dört maç kaybettik. Sonrasında farklı şekilde kazandığımız Sakarya BŞB maçı ve Mersin BŞB karşısında elde ettiğimiz galibiyet ile tekrardan çıkış yakaladık. Şimdilik iyi gidiyor olduğumuzu söyleyebilirim. Bizim için önemli olan liderliğimizi koruyarak play-off’a çıkmak. Önümüzde Mondi Melikşah Üniversitesi gibi önemli bir karşılaşma var. Rakibimiz, coach değişikliğinin ardından oynadıkları 14 maçın 13’ünü kazandı. Başlarında çok iyi bir coach var ve iyi oyunculardan oluşan bir kadroya sahipler. Dolayısıyla zorlu bir mücadele olacak; ancak biz liderliğimizi korumak ve normal sezonu da aynı şekilde tamamlayabilmek istiyoruz ve bunun için de en iyi şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..