REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BASKET; MONDİ MELİKŞAH ÜNİ’Nİ AĞIRLIYOR

DENİZLİ BASKET; MONDİ MELİKŞAH ÜNİ’Nİ AĞIRLIYOR

Türkiye Basketbol İkinci Ligi lideri Sinpaş Denizli Basket , 14 Mart Cumartesi günü oynayacağı Mondi Melikşah Üniv. maçının hazırlıklarını sürdürüyor. PAÜ Arena’da oynanacak olan karşılaşma saat 17:00’de başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Mart 2015 Perşembe, 11:29

Ligde oynadığı 24 maçta 19 galibiyet, 5 yenilgi alan ve 43 puanla ligin lideri konumunda bulunan yeşil-lacivertlilerde bu önemli karşılaşma öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor. Potanın Horozları, tüm sporseverleri Cumartesi günü PAÜ Arena’da oynanacak olan bu zorlu karşılaşmaya davet ediyor.

Sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçı Sinpaş Denizli Basket uzatma periyodunda İlker Türel’in etkili performansıyla 91 – 90 kazanmasını bilmişti. Potanın Horozları evinde oynadığı 12 maçta tek yenilgisini Orkide Gediz Üniv.’den aldı.  Deplasmanda oynadığı 11 maçın altısını kazanan Mondi Melikşah Üniv., son oynadığı 14 karşılaşma da 13 galibiyet alarak ligin en formda takımlarından biri konumunda. Kayseri ekibi, 24 maçta aldığı 16 galibiyet ve topladığı 40 puanla 5. sırada bulunuyor.

Bu arada Cumartesi günü oynanacak olan Sinpaş Denizli Basket – Mondi Melikşah Üniv. maçının teknik gözlemciliğini Eray Öcal yaparken,  başhakem Yener Yılmaz’ın yardımcılıklarını Tekin Özübir ve Egemen Ercan yapacak.

Bu zorlu ve zevkli karşılaşmayı tüm öğrenciler 5 TL karşılığında takip ederken,tam biletler ise 10 TL’den satışa sunulacak. Biletler Perşembe ve Cuma günü saat 16:00 – 20:00 arası Forum Çamlık AVM’de yiyecek katındaki Sinpaş Denizli Basket masasında ve maç günü PAÜ Arena’daki gişelerde satılacak.

Başantrenörlüğünü Doğan Deniz’in yaptığı Mondi Melikşah Üniv. kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;

5 Selahattin Akyol

8 Mustafa Kürşat Orhan

9 Berkay Genç

11 Sertay Gürsu

12 Leemire Goldwire

14 Salih Uğraşan

15 Tufan Fındıklı

16 Cahit Turan

20 Hadi Doğan

32 Laron Tarell Dendy

35 Fahrettin Okandan

51 Merthan Mutlu

86 Fatih Eravcı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..