REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BASKET, TÜBAD TURNUVASINI GALİBİYETLE KAPATTI

DENİZLİ BASKET, TÜBAD TURNUVASINI GALİBİYETLE KAPATTI

Turnuvada üç maç yapan yeşil lacivertliler Bursaspor ve Bandırma Kırmızı’yı devirdi, Acıbadem’e kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Eylül 2015 Pazar, 15:30

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Sinpaş Denizli Basket, sezonun ilk hazırlık niteliği taşıyan turnuvasında iyi iş çıkardı. Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği ve Banvit’in Bandırma’daki turnuvasına katılan yeşil lacivertliler açılış maçında Bandırma Kırmızı’yı 76-71 yendi.

Turnuvanın ikinci gününde kadrosunda deneyimli oyuncular barındıran yüksek bütçeli Acıbadem Üniversitesi ile karşılaşan yeşil lacivertliler bu maçı 60-74 kaybetti.

Son günde ise Bursaspor ile karşılaşan Denizli temsilcisi rakibini rahat geçti 84 – 71’lik galibiyet elde etti.

Üç maçta da rakiplerinin 70 sayı üzerinde skor üretmesine engel olamayan Sinpaş Denizli Basket’te Coach Hakan Yavuz turnuvanın sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi olduğuna işaret etti.

Sinpaş Denizli Basket Başkanı Tanju Beştaş ise denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Turnuvada iyi maçlar çıkardık. Elbette bu maçlar sezon için asla ölçü olmaz. Teknik ekibimiz takımın son durumunu gördü. Belirledikleri eksiklere karşı tedbir alacaklardır. Ben takımı iyi buldum. Geçen sezonki kadrodan daha iyi bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Tecrübemiz de arttı. Bizim için bu turnuva iyi bir hazırlık süreci oldu” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..