REKLAMI GEÇ

Denizli Basket yönetimi istifa etti

Denizli Basket yönetimi istifa etti

Denizli Basket yönetim kurulu görevi bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Haziran 2015 Çarşamba, 18:05

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Denizli Basket’te yönetim kurulu görevi bıraktığını duyurdu. Yeşil lacivertliler iki sezondur play-off’ta mücadele etmesine rağmen hedefi olan 1. Lig’e çıkma başarısı gösterememişti.

Denizli’de basketbol sporunun sevilip yaygınlaşmasında önemli bir paya sahip olan Denizli Basket Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada yeni sezon için sponsor bulunamadığına vurgu yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: Denizli Basket Spor Kulübü olarak 2 yıldır sizlere basketbol sporunu sevdirmemizden ve bizi desteklemenizden dolayı sevinç ve gurur içerisinde bir sezonu daha kapattık.Oynadığımız tüm maçlarda türbinleri doldurarak takımımıza basketbol birinci lige çıkma yolunda desteğinizi daima gördük ve hissettik.Denizli basket olarak maçlarda seyirci sayısı Kulübümüzü Türkiye BasketbolLigleri’nde 6 sıraya yükseltti..

Çok istememize rağmen birinci lige çıkmadıkama 2015 yılını birinci olarak bitirdik.İkinci ligde mücadele edebilmemiz için sponsorluk anlaşmaları ile ilgili umduğumuzu bulamadık.Dolayısla sizlere laik bir takım kuramamanın üzüntüsü içinde Denizli Basketbol kulübü olarak yönetimi bıraktığımızı üzülerek sizlerle paylaşıyoruz..

Kulübümüzün bugünlere gelmesinde maddi ve manevi emeği geçen Yöneticilere, sponsorlarımıza, teknik heyet ve sporculara teşekkür ediyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 17 Haziran 2015, 22:54

herşey cok güzeldi üzüntümüz cok fazla herşey için teşekkürlerMehmet GENÇOĞLU