REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BASKET YÖNETİMİNDEN ZOLAN’A ZİYARET

DENİZLİ BASKET YÖNETİMİNDEN ZOLAN’A ZİYARET

Denizli Basket Spor Kulübü Başkanı Turgut Dalaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Eylül 2014 Cuma, 10:24

Genel kurulun ardından yeni yönetimini oluşturan Denizli Basket Spor Kulübü, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, ziyarette, Denizli Basket Spor Kulübü’nün önceki sezonda olduğu gibi Denizli’ye yeni bir heyecan getireceğini söyledi. Takımın Denizli’de farklı bir heyecan yaşattığına dikkati çeken Zolan, “Yeni yönetimin çabalarının en üst seviyede olacağından hiç şüphem yok. Bizler belediye olarak tabi ki alt yapı, üst yapı, insanlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayacağız ama spor çok çok önemlidir. Spor aslında hayatın ta kendisidir. Sporda rekabet vardır, düşmek vardır, kalkmak vardır, ekip ruhu vardır, dayanışma vardır” diye konuştu.

Denizli Basket Spor Kulübü Başkanı Turgut Dalaman ise, Denizli Basket Spor Kulübü olarak yeni isim ve yeni yönetim kurulu üyeleriile birlikte ziyaret etmek istediklerini ifade ederek, “Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın Denizli’ye yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda basketbol takımımıza yapacağı desteklerden dolayı da teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu. Kulüp Başkanı Dalaman’ın yanı sıra ziyarete, Genel Sekreter Tanju Beştaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Kaya Kelcik, Erol Güler, Alptekin Ayyavuz ve Genel Menajer Hüseyin Gökçe katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..