REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BASKET, ZORLU GRUPTA ÇIKIŞ ARAYACAK

DENİZLİ BASKET, ZORLU GRUPTA ÇIKIŞ ARAYACAK

TBF, Federasyon Kupası kura çekimlerini tamamladı. Sinpaş Denizli Basket zorlu ekiplerin yer aldığı B Grubu’nda yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Temmuz 2015 Perşembe, 12:12

Türkiye Basketbol Federasyonu, Eylül ayı içinde takvimlediği Federasyon Kupası’nın kura çekimini gerçekleştirdi. Sinpaş Denizli Basket adına kura çekimine yönetici Burç Çiçek katıldı. Yeşil lacivertliler üç grubun yer aldığı kuralarda B Grubu’nu seçti.

Kuralar sonunda A Grubu Adanaspor, Akhisar Belediye, Best Balıkesir, Gelişim Koleji, Mamak Belediye ve Gediz Üniversitesi’nden oluştu.

Sinpaş Denizli Basket’in de yer aldığı B Grubu’nda ise Bandırma Kırmızı, İstanbul DSİ, Sakarya BŞB, Tofaş ve Eskişehir Basket takımları yer aldı.

C Grubu Acıbadem Üniversitesi, Afyon Belediye, Final, Mondi Melikşah, Pertevniyal ve Socar Petkim takımlarından oluştu.

Federasyon Kupası’nda ilk tur maçları 13-18 Eylül tarihleri arasında oynanacak. Gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar üst tura yükselecek. İkinci tur maçları ise 2-4 Ekim tarihleri arasında oynayacak. Grup liderleri kupa için 6 Ekim’de final maçına çıkacak.

Federasyon Kupası organizasyonunun büyük ölçüde Denizli’de yapılacağı kaydediliyor. Sinpaş Denizli Basket’in girişimleri ile kupa maçlarının PAÜ Arena’da oynanabileceği belirtiliyor. Türkiye Basketbol Federasyonu henüz bu konuda kararını açıklamadı. Kupada final maçının Abdi İpekçi’de oynanması da gündemde.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..