REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BASKET’E İKİ TAKVİYE

DENİZLİ BASKET’E İKİ TAKVİYE

TBL’de şampiyonluk hesapları yapan Denizli Basket kadrosunu iki önemli isimle güçlendirdi. Denizli temsilcisi Ukraynalı milli oyuncu Mishula ile Doğukan Sönmez’i renklerine bağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Temmuz 2019 Pazartesi, 13:05

Uzun bir aranın ardından bu sezon yeniden TBL’de boy gösterecek olan Denizli Basket kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Denizli temsilcisi iki yeni transferle şampiyonluk iddiasını yineledi. 2019-2020 sezonu öncesi iç transferlerde altı oyuncu ile anlaşma sağlayan Denizli Basket dış transferde de altı oyuncuyu kadrosuna kattı. Yaptığı transferlerle isminden söz ettiren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’inikinci yabancı transferi ise Ukrayna Milli Takım formasını giyen BC Dnipro’lu oyuncu Oleksandr Mishula oldu. Denizli Basket,yerli oyuncu transferinde de Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Karesi Spor oyuncusu Doğukan Sönmez’i renklerine bağladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yapılan iç ve dış transferlerle takımımız güçlendi. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol Ligi’nde Denizlimizi, Merkezefendimizi en iyi şekilde temsil edecek. Takımımızın, bu sezonda da birçok başarıya imza atacağına inanıyoruz” dedi.

BC Dnipro takımında oyun kurucu pozisyonunda oynayan Oleksandr Mishula, geçen sezon Dnipro takımı ile 46 maça çıktı. Ortalama 29.8 dakika forma giyen Mishula; 16.1 sayı, 2.4 ribaunt, 4.2 asist, 1.4 top çalma ve 2.5 top kaybı ortalama ile oynadı.

Karesi Spor’da pivot olarak oynayan Doğukan Sönmez geçen yıl takımı ile 26 maça çıktı. Ortalama 8.23 dakika forma giyen Doğukan; 3.50 sayı, 2.54 ribaunt, 0.46 asist, 0.08 top çalma ve 0.81 top kaybı ortalama ile oynadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..