REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BASKET’TE DEVAM KARARI

DENİZLİ BASKET’TE DEVAM KARARI

Yönetimin istifası ile geleceği merak konusu olan Sinpaş Denizli Basket yola devam kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Haziran 2015 Salı, 16:15

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Denizli’yi temsil eden, son iki sezonda play-off heyecanı yaşatan Denizli Basket’te önemli gelişmeler yaşandı. Yeşil lacivertli kulübün kurmayları bugün bir araya gelerek çok önemli kararlar aldı.

YOLA DEVAM EDİLECEK
Turgut Dalaman başkanlığındaki yönetim kurulunun destek yetersizliği nedeniyle istifa kararı almasının ardından yeşil lacivertlilerin geleceğinin ne olacağı merakla bekleniyordu. Özellikle bütçe oluşturmakta zorlanan Denizli Basket’te lige devam edileceği yönünde karar alındı.

SİNPAŞ BAŞARIYI BIRAKMADI
Geçtiğimiz sezon takımın ana sponsorluğunu üstlenen ve isim sponsoru olan Sinpaş firması da yeni sezonda sponsorluğa devam kararı aldı. Adından başarı ile söz ettiren Sinpaş Denizli Basket yeni sezonda da aynı başarıyı kovalamak istiyor.

YENİ YÖNETİM BELİRLENECEK
Diğer yandan Sinpaş Denizli Basket’te yeni bir yönetim oluşturulması kararı alındı. Kısa süre içinde oluşturulacak yeni yönetim, Denizli’de basketbolun sevdirilmesi ve yeşil lacivertli kulübün 1. Lig hedefini misyon edinecek.

BALTALI: DEVAM EDİYORUZ
Denizli Basket’in yoluna Sinpaş ile devam edeceğini söyleyen Koordinasyon Kurulu Başkanı Derya Baltalı, “Tek hedefimiz Denizli’yi basketbolun önemli merkezlerinden biri yapmak. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..