REKLAMI GEÇ

Denizli Basket’te galibiyet sevinci

Denizli Basket’te galibiyet sevinci

TB2L’de zirveyi bırakmayan Sinpaş Denizli Basket, Finalspor galibiyeti ile moralini yükseltti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Nisan 2015 Salı, 10:35

Kendi evinde Yeşil Giresun’a uzatmada yenilerek iç sahadaki ikinci yenilgisini tadan Sinpaş Denizli Basket, Finalspor’u yine uzatmalara giden maçta geçerek moralini yükseltti, zirveyi bırakmadı. Coach Okan Çevik ligin bitimine kısa süre kala her takımın hedefi için mücadele verdiğini hatırlatarak “Artık kolay maç yok” dedi.

Hedeflerini ligi lider bitirmek olarak gösteren Coach Çevik, “Uzatmaya da gitse maçı kazanmak hedef bakımından önemli” diye konuştu.

Maçı değerlendiren Çevik; “Artık deplasman, iç saha; ligin altı üstü yok. Bütün takımlar elinden gelen her türlü mücadeleyi sahada gösteriyor. Genellikle maçın tamamında sayısal üstünlük elimizdeydi ama maçın hakimiyetini çok iyi savunma yapamamamızdan dolayı elimize geçiremedik. Dolayısıyla üçüncü periyotta yediğimiz 27 sayı bizim biraz dengemizi bozdu, onların oyuncularını ısıttı. Uzatmaya da gitsek maçı kazanmak hedeflerimiz açısından çok önemliydi. Finalspor takımını kutluyorum. Gerçekten iyi, potansiyelli hatta zaman zaman bazen kendi potansiyellerinin bile üstüne çıkarak iyi bir basketbol oynadılar” diye konuştu.

Sinpaş Denizli Basket’in genç oyuncularından Tunahan Dikmen’de “Finalspor’u güzel oyunundan dolayı tebrik ederim. Kötü savunma yaptığımız bir güne denk geldik ama hücumda atarak kazanmasını bildik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..