REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BBSK EGE BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

DENİZLİ BBSK EGE BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Denizli Büyükşehir Belediyespor Yıldız Kız Basketbol takımı bütün maçlarını kazanarak, Denizli tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve Ege Bölge Şampiyonu oldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 17 Mart 2014 Pazartesi, 15:20

Türkiye Basketbol Federasyonu kulüpler arası Yıldız Kızlar Ege Bölge Şampiyonası 8 ilin katılımıyla 12-15 Mart 2014 tarihleri arasında Aydın’da yapıldı. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Bölge Şampiyonası’nda, ev sahibi İsabeyli Şırlanspor ile finalde karşılaşan Denizli Belediyespor, karşılaşmadan 50-31 galip ayrıldı. Bu sonuçla mutlu sona ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Basketbol Yıldız Takımı, Denizli Basketbol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek  Ege Bölge Şampiyonluğuna ulaştı.

Çok zorlu geçen final mücadelesinde ev sahibi İsabeyli Şırlanspor özellikle ilk yarıda çok iyi bir performans ortaya koyarak, ilk yarıyı  önde kapadı. Üçüncü çeyrekte sayı farkını kapatan Denizli Büyükşehir Belediye Spor, son periyotda elde ettiği hızlı hücumlarla ve alınan çok sayıdaki ribauntlarla maçı kazanan taraf oldu. Maçın son düdüğü ile birlikte gülen taraf Denizli Büyükşehir Belediye Spor olurken, İsabeyli Şırlan Spor’da ise hüzün hakim oldu. Final müsabakası sonrasında ödül töreni düzenlendi ve takımlara kupaları Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Zeynel Akın ve Türkiye Basketbol Federasyonu Temsilcisi Sayın Emre Başa tarafından verildi. İki takım sporcularının ve teknik ekibinin maç sonrası birlikte fotoğraf çektirmeleri, tribünlerden alkış aldı.

Kızların basketbol sevgisi ve üstün gayretleriyle Ege Bölge Şampiyonu olduklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, “ Başta teknik ekibimiz olmak üzere, kızlarımızın her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çünkü onlar gerçekten de Denizli için çok güzel işler yapıyorlar. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Takıma olan destekleri sebebiyle değerli belediye başkanımız Sayın Osman Zolan’a ve çok değerli antrenörlerimize, bize inanan ve bizi destekleyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Bölgelerinde birinci olan yıldız kızlar basketbol takımlarının katılacağı Anadolu Şampiyonası 9-13 Nisan tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..