REKLAMI GEÇ

Devler terini Denizli havlusu ile silecek

Devler terini Denizli havlusu ile silecek

Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, Slovenya’nın ev sahipliğinde başlayan Avrupa Basketbol Şampiyonası’nın resmi havlularının ‘Made by Denizli’ markasıyla Denizli’de hazırlandığını söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 4 Eylül 2013 Çarşamba, 17:09

Ferah IŞIK (DHA)

Slovenya’da bugün başlayan 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda mücadele edecek 24 ülke takımının sporcuları ve teknik kadroları Denizli’de üretilen havluları kullanacak.

Havluların şampiyonaya iki hafta kala gönderildiğini belirten Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, geçen yıl İngiltere Kraliyet Ailesi’nin havlu düğün davetiyelerinin de Denizli’de yapıldığını hatırlattı.

Kocasert, “Denizli ev tekstilinin dünyadaki başkenti ve bir numarası oldu. Denizli tekstil sektörü uzun yıllardan bu yana Wimbledon Tenis Turnuvası gibi uluslararası birçok spor organizasyonunun havlu ve bornozlarını yapıyor. Bugün başlayan 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nın havluları da ‘Made by Denizli’ markasıyla Denizli’de üretildi. Havlularda Slovenya’nın bayrak rengi olan yeşil-beyaz renkler kullanıldı. Tasarımından, üretimine kadar havlu tamamen Denizli’de hazırlandı” dedi.

Süleyman Kocasert, Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih, Milan, Juventus gibi dünyaca ünlü spor kulüplerinin de havlu ve bornozlarının Denizli’de imal edildiğini sözlerine ekleyip, “2014 yılında Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Futbol Şampiyonası’nın havlu ve bornozları da Denizli’de üretilecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..