REKLAMI GEÇ

Devler turp gibi

Devler turp gibi

Sinpaş Denizli Basket sağlık kontrolünden geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ağustos 2015 Çarşamba, 14:51

Üç oyuncusu dışında takımın ve teknik ekibin tamamen yenilendiği Sinpaş Denizli Basket’te yeni sezon öncesi sağlık kontrolü gerçekleşti. Teknik ekip ve basketbolcular Cerrahi Hastanesi’ndeki kontrollerde sağlam çıktı. Yeşil lacivertliler kısa süre sonra tam bir sağlık kontrolünden daha geçecek.

SAKATLIK OLMADAN SEZONU TAMAMLAMAK İSTİYORUZ
Geçen sezon Amerikalısı Morrow’dan sakatlık nedeniyle faydalanamayan yeşil lacivertlilerde Asbaşkan Burç Çiçek sağlık konusuna büyük önem verdiklerini söyledi. Çiçek, “Geçen sene malum çok sakatlıklar yaşadık. Sezon başından itibaren rutin bir şekilde oyuncularımız sürekli olarak Cerrahi Hastanemizde sağlık kontrolüne alınacaklar. Böylece bu sene ligde inşallah sakatlıksız bir sezon geçireceğiz” dedi.

TEMPO ARTACAK
Yeşil lacivertlilerin yeni coachu Hakan Yavuz çalışmaların yeni başladığını hatırlatarak süreç içinde tempoyu artıracaklarını söyledi. Yavuz, “Başlangıçta hafif antrenmanlar yaptık. Sakatlık istemiyoruz. Bu nedenle yüklemeleri ağır ağır yapıyoruz. Sezona güçlü ve sağlıklı başlamak istiyoruz” dedi. Yeşil lacivertli takım için sezon boyunca fizyoterapist tahsis eden Cerrahi Hastanesi yetkilileri sezon boyunca Sinpaş Denizli Basket’in yanında olacaklarını söylediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

harun türkmen   -  Bağlantı 6 Ağustos 2015, 09:35

ilkerin vücuduna bakın her yeri yağ bağlamış. sporcu dediğin kaslı olur ya…