REKLAMI GEÇ

Efendi transfere doymuyor

Efendi transfere doymuyor

Gözünü süper lige diken Merkezefendi Basket, Altan Erol’dan sonra Boracan Işık’ı da renklerine bağladı. Resmi sözleşme bugün. Yeşil lacivertliler Fenerbahçe’nin bir yıldızı ile de temasta…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ocak 2020 Cuma, 11:02

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Merkezefendi Basket sezon içinde hedef değiştirdi. Yeşil lacivertliler bir kaç hafta önce hedeflerini süper lig olarak  belirledi ve çalışmalarını buna göre yapmaya başladı.

Bu kapsamda Başkan Veli Deveciler önderliğindeki yeşil lacivertli yönetim kurulu transfer çalışmalarına hız verdi.

Geçtiğimiz günlerde Bahçeşehir’in deneyimli yıldızı Altan Erol ile sözleşme imzalayan Denizli temsilcisi şimdi de Samsunspor’dan Boracan ışık’ı renklerine bağladı. Denizli temsilcisi Fenerbahçe’nin yıldız isimlerinden biri ile de temasta. Önümüzdeki günlerde bu transferin de gerçekleşmesi bekleniyor.

Asbaşkan Veli Tefenlili transfer konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtirken Boracan için imza töreni düzenlendi.  PAÜ Arena’da gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Veli Deveciler ve Asbaşkan Veli Tefenlili katıldı. Kariyeri boyunca Süper Lig’de mücadele eden Altan Erol resmi imzayı attı. Samsunspor’dan Boracan Işık ise bugün Denizli’ye gelerek sözleşme imzalayacak.

Asbaşkan Veli Tefenlili, devre arasını iyi değerlendirdiklerini ve yapılan takviyelerle takımım daha da güçlendiğini ifade etti. Tefenlili,”Ligin ikinci yarısı çok zorlu geçecek. Yönetim olarak elimizden geleni bugüne kadar yaptık, yapıyoruzda. Transferde yeni gelen arkadaşlara ‘Hoş Geldin’ diyoruz. Çalışmalar devam ediyor”diye konuştu.Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Basket takımında bir de ayrılık yaşandı. Doğukan Sönmez takımdan ayrıldı ve Fethiye Belediyespor’a transfer oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..