REKLAMI GEÇ

FORUM ÇAMLIK’IN ‘DEV ADIMLAR’I DÖRDÜNCÜ YILINDA

FORUM ÇAMLIK’IN ‘DEV ADIMLAR’I DÖRDÜNCÜ YILINDA

Denizli’nin önemli alış veriş merkezlerinden Forum Çamlık’ın önderliğinde yürütülen Basketbola Küçük Dev Adımlar projesi dördüncü kez gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Ocak 2016 Salı, 14:35

Forum Çamlık, Pamukkale Kaymakamlığı ve Pamukkale Belediyesi’nin işbirliğiyle geçtiğimiz yıllarda onlarca ilköğretim öğrencisini sporla tanıştıran, ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ sosyal sorumluluk projesinin bu sene 4.’sünü gerçekleştiriliyor.

Çocukları basketbolla tanıştırarak spora yönlendirmeyi hedefleyen projeye, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğü, Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Denizli Yıldızlar Spor Kulübü de katkı koyuyor.

Ekim ayında gerçekleştirilen seçmeler sonucunda seçilen 25 ilkokul ve 25 ortaokul öğrencisi Denizli Yıldızlar Spor Kulübü bünyesinde Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Çelik sorumluluğunda çalışmalarına başladı.

Ekonomik gücü olmayan çocukları spora teşvik etmeyi ve basketbolu yaşamlarının bir parçası haline getirmelerini sağlamayı hedefleyen projeyle bu yıl da, Pamukkale İlçesi’nde kısıtlı imkanlara sahip, aile bütünlüğü bozulmuş veya sosyal faaliyetlerden yoksun, yaşıtlarına göre hayatın fırsatlarından yeterince faydalanma imkanı bulamamış çocuklarla buluşması hedefleniyor.

12012016_forum_sm2

Proje kapsamında Cumartesi günü; Forum Çamlık AVM Müdürü Murat Emre Uyar ve Forum Çamlık Pazarlama Yöneticisi Gül Kaygın, “Küçük Dev Adımlar”ı çalışmaları sırasında ziyaret edip tanıştı.

Cuma günü başlayacak olan sömestre tatilinde “Küçük Dev Adımlar”a karne hediyesi olarak sinema bileti ve çeşitli yemek etkinlikleri düzenlenecek. Ayrıca yıl içerisinde il dışı gezilerle ve farklı sosyal kültürel etkinliklerle miniklere destek olunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..