REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ta “Oyunda Kal” etkinliği

Forum Çamlık’ta “Oyunda Kal” etkinliği

Forum Çamlık Alışveriş Merkezi, toplumsal etkinliklere ev sahipliği yapmayı ve destek vermeyi sürdürüyor. Bu kez Darüşşafaka Doğuş Basketbol Kulübü ile işbirliği yapılarak düzenlenen “Oyunda Kal” etkinliğiyle, basketbolun ünlü ismi Levent Topsakal, sporun büyülü dünyasına yolculuk yaptırdı.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Haziran 2014 Cumartesi, 14:01

Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporun sunduğu büyülü dünyaları daha çok gence açmak için, Darüşşafaka Doğuş Basketbol Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen “Oyunda Kal” etkinliği, Forum Çamlık’ta gerçekleştiriliyor.

Etkinliğe katılan Levent Topsakal, bu tür aktivitelerin Türk basketbolunun geliştirilmesi ve gençlerin sosyalleşmesi adına önemli olduğunu vurguladı. Topsakal, “Oyunda Kal etkinliği ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimize hem basketbolu sevdirmeyi, hemde Türk basketbolunun gelişmesine katkıda bulunmayı ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyoruz. Darüşşafaka Doğuş Basketbol olarak bu görevi üstlendiğimiz için çok mutluyuz. Burada kendini gösteren başarılı gençlerimiz, Temmuz ayında Darüşşafaka Doğuş Basketbol kampına katılacak ve farklı bir deneyime sahip olma imkanı yaşayacaklar” dedi.

Bu arada, Forum Çamlık bahçesinde kurulan basketbol sahasında yapılan antrenmana katılan Topsakal, katılımcılara teknik bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..