REKLAMI GEÇ

GÖKHAN TAŞTİMUR: HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIZ

GÖKHAN TAŞTİMUR: HENÜZ  YOLUN BAŞINDAYIZ

TB2L’de beşinci hafta mücadelesinde Ankara’da Mamak Belediyesi D.S.İ. ERA önünde sahadan 79-66 mağlup ayrılan Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı’nda Baş Antrenör Gökhan Taştimur, eğitim sürecinde oldukları için değerlendirmelerini periyot periyot yaptıklarını söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Kasım 2013 Salı, 12:32

Deneyimli teknik adam, Mamak Belediyesi D.S.İ. ERA’yı aldığı net galibiyet nedeniyle tebrik ederken,  ‘’Ayrıca maçı yöneten hakem üçlüsünü de gösterdikleri performanstan dolayı kutlarım. Kanımca bizim Federasyon Kupası ile ligde oynadığmız maçlardaki en iyi performansı gösteren üçlüydüler. Haftalar ilerledikçe hakemlerin performansları da yükseldikçe tüm antrenörlerde bu durumdan mutlu olacaktır’’ şeklinde konuştu.
HÜCUM 2 YABANCIYA ENDEKSLİ
Takım olarak henüz yolun başında olduklarını kaydeden Taştimur, ‘’ Galibiyet ve mağlubiyet beni çok düşündürmüyor. Şu anda tek baktığım bugüne kadar oynadığımız maçlarda potamızda gördüğümüz sayı ortalaması (71.4 sayı/maç). Ayrıca takımdaki skor dağılımının birbirine yakın olmaması. Bunlar geçtiğimiz 8 takımın Birinci Lig’e terfi etmesinde en önemli detaylardı. İlk 5 haftada diğer 8 takımım da ligin en az sayı yiyen takımı ünvanını ele geçirmişti. Ayrıca takım içindeki sayı dağılımı da eşit gerçekleşirdi. Bu da basketbol programımızın en önemli unsuruydu.  Şu  anda en az sayı yiyen takımlar arasında sonuncu sıralardayız. Sayı dağılımımız şu an için 2 yabancı oyuncumuza endeksli.  Her ikisi de sayı Krallığ’ında ilk 5 arasında yer alıyor. Bunun da anlam;  hücumda bizim çok yolumuzun olduğu ifadesidir. Bütün hedefimiz; kendi basketbol inşaatımızdan taviz vermememizdir’’ dedi.

 ZAFERLER HER ZAMAN HASAR İSTER
Coach Taştimur, şöyle devam etti: ‘’Sezon sonuna kadar bizim için önemli olan, play-off’a kaçıncı olarak gireceğimiz değil, gerekli galibiyet sayısını almak olacaktır. Zaferler her zaman hasar ister. Pamukkale Üniversitesi’nin bir tek hedefi vardır; bunun gerçekleşeceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerekiyor. İkinci Lig’deki geçmişim bunları söylememde beni cesaretlendiriyor.’’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..