REKLAMI GEÇ

Gökşin: TBF’nin itibarını koruduk

Gökşin: TBF’nin itibarını koruduk

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Asbaşkanı Gökhan Gökşin, yaptıkları itiraz ile TBL’nin eksik takımla oynanmasının önüne geçtiklerini belirterek, “TBL’nin itibarını koruduk” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Eylül 2020 Salı, 15:38

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te Asbaşkan Gökhan Gökşin gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gökşin ilk olarak 2020-2021 sezonunun tüm takımlara için hayırlı olsun diyerek, “İnşallah zevkli, çekişmeli ama hepsinden önemlisi sağlıklı bir sezon olur” dedi.

KARAR HAYIRLI OLSUN
Asbaşkan Gökhan Gökşin, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Lokman Hekim Fethiye takımını süper lige alma kararı verdiğini belirterek, “Alınan kararın basketbol camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Geçen sezonlarda içeride ve dışarıda Fethiye takımına karşı başarılı sonuçlar almıştık. Seneye BSL’de kalmaları halinde tekrar kendileriyle karşılaşmak isteriz” dedi.

İTİBARLARINI KURTARDIK
Gökşin, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket yönetimi olarak gururlu olduklarını da söyleyerek, “Sayemizde Avrupa’nın önde gelen Basketbol liglerinden olan BSL eksik takımla oynanmayacak. Ligimizin ve federasyonun itibar kaybına uğramasına engel olduk. Yeni sezon tekrardan hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..