REKLAMI GEÇ

Hacı Halil Bektaş O.O: 41- Özel Bahçeşehir Koleji: 24

Hacı Halil Bektaş O.O: 41- Özel Bahçeşehir Koleji: 24

Okullar arası Yıldızlar Basketbol il birinciliği maçında Denizli Hacı Halil Bektaş Ortaokulu, Özel Bahçeşehir Kolejini 41-24 yenerek, grup maçlarına galibiyetle başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Aralık 2014 Cuma, 10:48

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği, okullar arası basketbol yıldız erkekler il birinciliği maçları başladı. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda yapılan maçlarda, 3 grupta 14 okul yarışacak. 5 takımlı A grubunda Hacı Halil Bektaş Ortaokulu, Özel Bahçeşehir Kolejini 41-24 yenerek, galibiyet ile başlamış oldu. Barış, Orkan, Yalçın, Alperen ve Tolga beşlisi ile maça başlayan Hacı Halil Bektaş Ortaokulu, ilk çeyrekten itibaren kontrolü elinde tuttu. 8’er dakikadan 4 periyot üzerinden oynanan karşılaşmada, ilk periyotu 12-7 Hacı Halil Bektaş Ortaokulu kazandı. 2.periyotta biraz daha toparlanan Özel Bahçeşehir Koleji, bir ara skoru bir sayı farka indirip durumu 11-12’ye getirdi ama skor üretemeyince devreyi 26-14 yenik tamamladı.

Hacı Halil Bektaş, üçüncü çeyreğe tempoyu arttırarak başladı ve art arda gelen sayılarla, fark açıldı. Üçünce çeyrek 26-14 tamamlanırken, 4.çeyrekte maç tamamen koptu ve Hacı Halil Bektaş maçtan 41-24 galibiyetle ayrıldı. Hacı Halil Bektaş Beden Eğitimi Öğretmeni Resul Kaya, genelde 7.sınıf öğrencilerinden kurulu bir takım olduklarını belirterek, “ Hücum performansımız bugün biraz daha iyi olabilir ve daha fazla sayı üretebilirdik. Yine de fizik üstünlüğümüzü iyi kullandık ve pota altında daha çok topa sahip olarak sonuca gittik. Bize maçı kazandıran asıl nokta bu oldu. Önemli bir galibiyet aldık ve moral kazandık. İkinci maçımızı pazartesi günü, Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu ile yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..