REKLAMI GEÇ

Hakan Yapar Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’e imzayı attı

Hakan Yapar Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’e imzayı attı

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in, Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Petkimspor’dan transfer ettiği Hakan Yapar imzayı attı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Ocak 2021 Perşembe, 12:19

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te transferler devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, birçok takımın peşinden koştuğu Basketbol Süper Lig ekiplerinden Petkimspor’da kaptanlık yapan Hakan Yapar’ı uzun uğraşlardan sonra renklerine bağladı.

Gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Veli Deveciler, Asbaşkan Gökhan Gökşin, Genel Menajer Evren Yenice ve Yapar katıldı.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’e transfer olmaktan dolayı çok büyük heyecan duyduğunu söyleyen Hakan Yapar, “Bundan sonraki spor yaşamında takımımızın başarılı olması ve süper lig hedefine ulaşması için var gücümle çalışacağım” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler ise, “Hakan Yapar’a ailemize katıldığı için teşekkür ediyorum. Kendisini birçok kulüp istemesine rağmen bizi tercih etmesi de çok önemliydi” diye konuştu.

Öte yandan, bu sezon hedefini süper lig olarak belirleyen Denizli temsilcisi cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan İstanbul Basket maçının hazırlıkları devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..