REKLAMI GEÇ

Haydi Arena’ya

Haydi Arena’ya

TBL’de yoluna dolu dizgin devam eden Sinpaş Denizli Basket evinde Melikşah Üniversitesi’ni ağırlıyor. Maç Cumartesi akşamı 17:00’de.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Aralık 2015 Cuma, 12:28

Türkiye Basketbol Ligi’ndeki Denizli temsilcisi Sinpaş Denizli Basket, ligde cumartesi akşamı Melikşah Üniversitesi’ni konuk ediyor.

Yeşil lacivertliler saat 17:00’de başlayacak karşılaşma için bugün hafif bir antrenman planladı.

Ligde son 9 maçını kazanarak müthiş bir seri yakalayan Sinpaş Denizli Basket’te coach Hakan Yavuz’un öğrencileri Melikşah Üniversitesi’ni de devirerek rakiplerinin hata yapmasını bekleyecek.

Genel Menajer Kıvanç Ayvalıoğlu takımda sakat bulunmadığını belirterek, “Maça hazırız.Kendi evimizde kazanmak taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, her geçen gün biraz daha takım oluyoruz. Coach Hakan Yavuz’un istedikleri biraz daha yerine getirilmeye başladı. Bu haftayı da kayıpsız geçerek hedefimize ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

Bu sezon evinde sadece Acıbadem Üniversitesi’ne kaybeden yeşil lacivertliler ligde oynadığı 6 iç saha maçının 5’ini kazanmasını bilmişti.

Sinpaş Denizli Basket ligdeki on 5 maçında 80 sayının üzerinde sayı üreterek rakipleri için korkulu rüya olmayı başardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..