REKLAMI GEÇ

“Her maç böyle olmaz”

“Her maç böyle olmaz”

Gelişim maçının son çeyreğinde 16-0’lık seri yakalayarak maçı çeviren yeşil lacivertlilerde coach Hakan Yavuz, “İşimizi son çeyreğe bırakmamalıyız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2015 Çarşamba, 10:16

Sinpaş Denizli Basket’te coach Hakan Yavuz  öğrencilerine mesaj verdi, “Her maç şans yanınızda olmaz” dedi. Gelişim Koleji karşısında son çeyrekte gelen 16-0’lık seri ve ardından kazanılan galibiyete dikkat çeken Yavuz, “İstanbul DSİ maçında şans yanımızda olmayabilir. İşimizi son çeyreğe bırakmamalıyız” dedi.

Yavuz yaptığı açıklamada, “Maç oralara kalmamalıydı. İlk devre çok sayı yedik ve bu hafta hep bunun üzerine gideceğiz. 47 sayı yediğimiz ilk iki periyottaki savunma hatalarımızı teknik ekibimizle beraber analiz edip bugün ve yarın bunları izleyip çalışacağız. Bizim o maçta ilk devre pick and roll savunmasını kötü yaptık. Üçüncü periyottan itibaren değiştirdik. Daha sonra da hücumda doğru seçimler yapıp aradaki farkı kapattık. Son beş buçuk dakika da alana dönerek (o da planlarımız arasındaydı) maçı kazandık. Her maç böyle olmaz. Tabii ki basketbolun içinde var on altı sayı geri düşmek ama kendi sahasında çok iyi oynayan, isabetli atışlar yapan ve bunu bildiğimiz halde o kırk yedi sayıyı ilk devre yememiz bizi ziyadesiyle üzdü.

Hafta sonu karşılaşacağımız İstanbul DSİ alt sıralarda olan bir takım. Ligin gidişatını ve alttaki takımları da etkilememe açısından o tip takımlara karşı fire vermememiz gerekiyor ki diğer takımlara da haksızlık yapmış olmayalım. O nedenle bu maça da perşembe ve cuma günü sıkı bir şekilde hazırlanacağız ve sahamızdaki o maçı da kazanıp inşallah 8’de 8 yapmış olmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..