REKLAMI GEÇ

POTANIN HOROZLARINA ANEMON VE HUMMEL DESTEĞİ

POTANIN HOROZLARINA ANEMON VE HUMMEL DESTEĞİ

Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, konaklama sponsoru Anemon Otelleri ile spor malzemesi destek sponsoru olan Hummel ile sözleşme imzaladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 20 Aralık 2013 Cuma, 10:12

Denizli Anemon Oteli’nde düzenlenen törene Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, Aydem PAÜ Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu, As Başkan Burç Çiçek, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Felek, Prof.Dr. Ömer Levent Tuncay, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Anemon Denizli Oteli Müdürü Eşref Dinçer, Hummel Türkiye Distribütörü Zeynel Akbulut,  Oda Başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Anemon Denizli Oteli Müdürü Eşref Dinçer, bu önemli organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, ‘’Ne kadar sponsorluk töreni için biraraya gelsek te , bizim hedefimiz sizinle biraraya gelmek. İnşallah hedefimiz BEKO Basketbol Ligi olacak. Eğer bunu gerçekleştirirsek desteğimizi sürdürmek isteriz. İnşallah bu anlaşma her iki taraf içinde hayırlı olur’’ dedi.

Hummel Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Akbulut ise yaptığı konuşmada ise şunları kaydetti: ‘’ Biz Hummel ve Hummel Türkiye olarak spora inandık. Sloganı ‘’Dünya’yı sporla değiştir’’ olan Hummel bugün 34 ülkede faaliyet göstermektedir. İl Emniyet Müdürümüz Zeki Bulut bey beni Aydem PAÜ’ye ne zaman sponsor olarak davet etti, ben de hiçbir karşılık beklemeden sadece Zeki bey’in sıcak ve samimi davranışlarından dolayı bunu kabul ettik. Bundan sonra da aksi bir şey olmadığı sürece ticari bir karşılık beklemeksizin basketbol takımımıza sürekli destek olmaya devam edeceğiz’’.
Aydem PAÜ Basketbol As Başkanı Burç Çiçek ise kulüp olarak bu sezon BEKO Basketbol Ligi hedefine yürürken, kurumsallaşma adına sponsorların katkısının daha da öne çıktığı belirtti. Çiçek konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘’Bugüne kadar, kurumsal anlayışın yaygınlaşmasını hedefleyen birçok çalışmaya imza attık. Bu çalışmaları gerçekleştirirken, sayın valimiz, sayın emniyet müdürümüz, sayın rektörümüz, odalarımız ve işadamlarımız çok büyük destek gördük. Kendilerine buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Bugün çatısı altında bulunduğumuz Anemon Otelleri, Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı’na konaklama sponsoru olarak büyük bir destek vermektedir. ’Türkiye’de doğduk Türkiye’de büyüyoruz” sloganıyla 15 ilde toplam 20 otelle ülkenin en önemli turizm markalarından biri olmayı başaran Anemon’un Manisa’dan başlayarak, bir dev olma yürüyüşünde beraber olmak bizi de son derece mutlu kılıyor. Bu noktada Anemon Denizli Oteli Müdürü Sayın Eşref Dinçer’in şahsında İcra Kurulu Üyesi Sayın Gülşah Akçura ve tüm Anemon camiasına teşekkürü bir borç biliyorum.

Aydem PAÜ’nün BBL yolundaki en önemli destekçisi olacağına inandığımız Hummel ise, Siyah-Beyazlıların spor malzemesi destek sponsoru olarak büyük katkı vermektedir. Cumhuriyetimiz gibi 1923 yılında kurulan ve bir dünya devi olan Hummel’ı Türkiye’ye getiren ve bugün İstanbul’dan yoğun iş programına rağmen aramıza katılan Sayın Zeynel Akbulut’a ayrıca teşekkür ve hoş geldin etmek istiyorum.  Bugün burada resmi imzalarını atacağımız bu işbirliklerinin sponsor firmalarımız ile kulübümüze yeni bir bakış açısı ve vizyon sağlamasını, sonucunda da marka değerini daha yukarılara taşımasını diliyorum”

Konuşmaların ardından Aydem PAÜ Basketbol As Başkanı Burç Çiçek, Hummel Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Akbulut ve Anemon Denizli Oteli Müdürü Eşref Dinçer sponsorluk sözleşmelerine imza attılar. Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci’de anlaşmaya tanık olarak katkıda bulundular.

Anlaşmaya göre Anemon Otelleri, Horozların iç sahadaki tüm maç kampları ile deplasmandaki kamp ve otel giderlerini karşılayacak. Spor malzemesi sponsoru olan Hummel ise Aydem PAÜ A Takımının tüm maç ve antrenman malzemelerini üstleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..