REKLAMI GEÇ

KAPTAN İSTANBUL DSİ MAÇINDA DESTEK BEKLİYOR

KAPTAN İSTANBUL DSİ MAÇINDA DESTEK BEKLİYOR

TB2L’de Denizli’yi temsil eden Pamukkale Üniversitesi Basketbol takımı, yarın (12 Ekim Cumartesi) İstanbul DSİ ile ikinci hafta maçını oynayacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 11 Ekim 2013 Cuma, 12:45

Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’ndaki mücadele saat 17:00’de başlayacak. Siyah-Beyazlıların deneyimli kaptanı Gürol Karamahmut (1980- 1.96 m), maç  öncesi yaptığı çağrı ile Denizlili sporseverleri yanlarında destek olmaya çağırdı. Kendilerinin henüz yeni bir takım oldukları için taraftar desteklerinin çok önemli  olduğunu kaydeden Karamahmut,  ‘’ Taraftarımızı mutlaka bu maça bekliyoruz.  Bunu biraz da bizim sahada yapacaklarımız ve sonuçlarla ilgili olacağını düşünüyorum. Sonuçlar iyi oldukça sahada bize 6. Adam olarak destek geleceğini bekliyorum. Geçen sezon Uşak’ta oynarken,  şampiyonlukta en büyük katkı taraftarındı. O da Denizli’de aynı şekilde olacağını düşünüyorum. ‘’ şeklinde görüş bildirdi.

Tecrübeli guard,  alınacak sonucun başarılı bir ailenin ürünü olacağının altını çizerek, ‘’Denizli camiası  7-8 yıldır Bölgesel ve İkinci Lig’de  mücadele ediyor ama bu sezonki organizasyon çok ciddi ve profesyonel. Başımızdaki yöneticilerin tecrübesinin yanı sıra coachumuz daha önce bu tip başarıları çok yaşamış kişi olduğundan hedeflediğimiz yeri yakalayacağımıza sonuna kadar inanıyorum.’’ dedi.

Yarın karşılaşacakları İstanbul DSİ takımının yeni bir takım olduğuna dikkat çeken Karamahmut, şöyle devam etti: ‘’Başlarında Şemsettin (Baş) hoca gibi basketbol hayatı dopdolu bir  coach var. Kaliteli yabancı transferleri var. Ayrıca Mehmet Baras gibi yıllardır 2. Lig’de basketbol oynayan bir arkadaşımız da bulunuyor. Ömer Sancaklı, Erdal Albayrak ve Melih Kapucu gibi skora katkı veren isimlerde kadrolarında yer alıyor. Geçen sezon Bölgesel Lig’den çıkan kadroyu korudular. Son anda 2. Lig’e çıkmanın verdiği bir dezavantajları bulunuyor ama bizim için her maç çok önemli.  Bu sezon ligde her maç çok zor.  İstanbul DSİ en başta da antrenörleri olmak üzere saygı duyduğumuz bir ekip. TB2L’de bizim için kolay bir maç yok. Geçen hafta Anadolu Efes’in genç takımından oluşan Pertevniyal’in sahada nasıl mücadele ettiğini hepimiz gördük.  Bizim için çok zor bir maç oldu. Bu haftada bu zorlukta bir maç bizi bekliyor.’’
Pamukkale Üniversitesi – İstanbul DSİ maçının teknik komiserliğin, Rıdvan Ekmekçi yaparken, mücadelenin hakemleri ise şöyle: Kerem Baki (Baş Hakem), Orkun Yurttaş (1. Yrd. Hakem), Ogün Cılız (2. Yrd Hakem).

Pamukkale Üniversitesi, ilk hafta evinde Pertevniyal’i uzatmada 76-75 mağlup ederken, İstanbul DSİ ise sahasında Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne uzatmada 82-91 yenilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..