REKLAMI GEÇ

KÖFTELER TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ

KÖFTELER TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ

Coach Ali Yaşatürk’ün ‘köftelerim’ diye hitap ettiği Esentepe Ortaokulu Bayan Basketbol Kakımı, Sakarya’daki finallerde Türkiye dördüncüsü oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Mayıs 2018 Pazartesi, 12:40

Esentepe Ortaokulu, Denizli’nin adını basketbolda en üst seviyelere taşıdı. Coach Ali Yaşatürk önderliğindeki bayan basketbol takımı final maçlarında Sakarya’da boy gösterdi.

Önce Denizli’de il şampiyonu olan Esentepe Ortaokulu Bayan Basketbol Takımı daha sonra Bölge Şampiyonu olarak adını yarı finallere yazdırdı. Balıkesir’deki finallerde Türkiye’nin dört bir yanından gelen takımlarla mücadele eden Esentepe Ortaokulu Bayan Takımı burada da şampiyon olarak Türkiye finallerine katıldı.

Sakarya’da önceki gün tamamlanan finallerde ülkenin en iyi 8 takımı arasında yer alan Ali Yaşatürk’ün öğrencileri yarı final maçında geçen yılın Türkişe Şampiyonu Mersin Aliye Pozcu’ya yenilerek şampiyonluk şansını kaybetti. Dün 3’lük maçında geçen yılın Türkiye ikincisi Ankara Bilişim Koleji ile karşılaşan Denizlili kızlar bu maçı da kaybederek Türkiye dördüncülüğü derecesi elde etti. Yaşatürk’ün öğrencileri tüm turnuva boyunca ilk yenilgilerini de Türkiye finallerinde almış oldu.

Öğrencilerine ‘köftelerim’ diye hitap eden Yaşatürk turnuva sonunda duygularını sosyal medyadan paylaştı. Takımının bir yaş büyük ablalarına karşı mücadele ettiklerini söyleyen Yaşatürk, “Köftelerin her hafta büyümelerini ve gelişmelerini izlemek güzeldi. Sizlerle grur duyuyorum köftelerim, sizleri çok seviyoruz. Bu süreçte destek olan basketbol sevdalısı antrenör arkadaşlarım ve emek veren herkese teşekkürler” dedi.

Denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede sezonu güzel bitirdiklerini kaydeden Yaşatürk, “Çocuklarımla gurur duyuyorum. Okulumuz artık Denizli’de bir basketbol merkezi oldu. Seneye de oralarda olacağız. Denizli adını basketbolda duyuran bir okulumuz var” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..