REKLAMI GEÇ

KOLEJ HAKEME RAĞMEN

KOLEJ HAKEME RAĞMEN

TB2L’de yenilgisiz Işıkspor’u 66-72 deviren Kolejde, Coach Bakırcı ve genel menajer Ürnez hakemlerin kötü yönetiminden yakındı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Kasım 2017 Pazartesi, 13:29

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde İstanbul temsilcisi FMV Işıkspor’a konuk olan Yüksekçıta Koleji özellikle son iki çeyrekteki oyunu ile maçı 66-72 kazanmasını bildi.

Fırat Yavuz’un 40 dakika süre alarak 20 sayı ile en skorer oyuncu olduğu karşılaşmada deneyimli isim takımına 4 rebaund ve 5 asistle katkı koydu.

Karşılaşmadaki hakem kararları Denizli becnhini çileden çıkardı. Coach Abbas Bakırcı galibiyete ihtiyacı oldukları bir maçı kazandıklarını belirterek, “Ligde yenilgisiz iyi bir takıma karşı oynadık. Bizi çok iyi çalışmışlar. Biz de onları iyi çalıştık. İstediklerimizi sahada yaptık. Güzel bir galibiyet oldu. Hakem faktörü bu maçta devredeydi. Kötü bir yönetim gösterdiler ama maçı kazanmasını bildik. Takım olarak iyi savunma yaptık, topu iyi paylaştık. Maç öncesi moralimiz kötüydü. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı” diye konuştu.

Genel Menajer Mehmet Ürnez ise ilk çeyrekte takım olarak gergin olduklarını söyleyerek, “İkinci çeyrekten itibaren kendimizi topladık. Sonuç almayı başardık. Üçüncü periyotta hakemler biraz ev sahibini kolladı. Bu arada farkı açabilirdik ama hakem engeline takıldık. Yine de çeyreği önde kapattık. Tompolu ve çekişmeli geçen bir maçı kazanmasını bildik. Bu şekilde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..