REKLAMI GEÇ

Kolej hedefe kilitlendi

Kolej hedefe kilitlendi

TB2L’de mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji normal sezonu yedinci sırada bitirerek play-off eleme turunda 1. Grup ikincisi Fethiye Belediye ile eşleşti. İlk maç Pazar günü deplasmanda.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Nisan 2018 Perşembe, 10:57

Denizli’nin Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji play-off eleme turunda 1. Grup’u ikinci basamakta  bitiren Fethiye Belediye ile eşleşti. Lacivert beyazlılar iki galibiyet üzerinden geçilen turun ilk maçını Pazar günü deplasmanda oynayacak.

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği TB2L’de özellikle sezonun son bölümüne doğru iyi maçlar çıkaran Denizli temsilcisi güçlü rakibi karşısında tur arayacak.

Coach Abbas Bakırcı turu geçebilmek için mutlaka deplasmanda kazanmaları gerektiğini belirtirken, “Kendi evimizde ve deplasmanda maç kazanmak zorundayız” dedi.

Fethiye Belediyesi’nin iyi bir takım olduğunu hatırlatan Coach Bakırcı, “Biz de son 6-7 maçtır iyi oynuyoruz. Oyun olarak belli bir olgunluğa geldik. Zorlu rakipleri yendik. Hiçbir şey kolay olmadı. İyi bir takım olduk. Bize göre bu tur ortada. Gününde olan kazanacaktır” dedi.

Fethiye’de agresif bir seyircinin kendilerini karşılayacaklarını bildiklerini kaydeden Bakırcı, orada yaşayan Denizlilileri maça davet etti.

Coah Bakırcı ikinci maçı Denizli’de oynayacaklarının da altını çizerken, “Hafta içinde ikinci maçımızı kendi evimizde oynayacağız.  Bu maçta salonu boşluk kalmayacak şekilde duldurmamız gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..