REKLAMI GEÇ

KOLEJ UMUT VERDİ

KOLEJ UMUT VERDİ

Bu sezon yeni kurulan bir takıma sahip olan Yüksekçıta Koleji hazırlık maçında Bornova Belediye ile karşılaştı. 81 sayı üreten Denizli temsilcisi TB2L’nin iyi takımlarından biri olan rakibi karşısında oyuna tutunduysa da 84-81 kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Eylül 2017 Perşembe, 10:04

Denizli’yi yeni sezonda Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde temsil edecek olan Yüksekçıta Koleji hazırlık maçları ile lige ısınıyor. Lacivert beyazlılar altıncı hazırlık maçında İzmir temsilcisi Bornova Belediye’nin konuğu oldu.

Maça iyi başlayan Kolejliler bir ara farkı 10 sayının da üzerine çıkarmayı başardı. Ev sahibinin oyunu dengelemesinden sonra ilk çeyrek 25-21 Yüksekçıta Koleji’nin üstünlüğü ile geçildi.

İkinci çeyrekte isabetli şutların sayısını artıran ev sahibi rotasyonla oynayan Yüksekçıta Koleji karşısında kolay sayılar üretti. Devre 44-40 tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takım da tempoyu artırdı. karşılıklı basketlerle geçilen bu bölümde Coach Abbas Bakırcı benchteki tüm öğrencilerine şans tanıdı. Karşılaşma 84-81 biterken Denizli temsilcisi skora değil oyuna odaklandı.

Coach Abbas Bakırcı maç değerlendirmesinde; “Bizim için lige hazırlık safhasında çok değerli bir maç oldu. Ligin iyi ekiplerinden biri olan Bornova Bld. Karşısında henüz istenilen seviyede olmasakta genel olarak iyi bir oyun çıkardığımızı düşünüyorum. Hafta sonu Muğla’ da düzenlenecek turnuva ile lige hazır olmayı planlıyoruz. Ligin yeni ekiplerinden olsakta oynadığı Basketbol ile taktir toplayan bir ekip çıkarmak hedefindeyiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..