REKLAMI GEÇ

LİDER, BALIKESİR DEPLASMANINDA

LİDER, BALIKESİR DEPLASMANINDA

Sinpaş Denizli Basket ligde 11 galibiyeti bulunan Best Balıkesir deplasmanında yarın sahne alıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 9 Ocak 2015 Cuma, 15:50

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Büyükçekmece’yi devirerek liderlik koltuğuna oturan Sinpaş Denizli Basket haftayı zorlu Balıkesir deplasmanında geçirecek. Üst üste 9 maçını Yeşil lacivertli Denizli temsilcisi, Best Balıkesir engelini de aşarak liderliği korumak istiyor.

Hafta içindeki antrenmanda sağ el tarak kemiğinden sakatlanan Ali Işık’ın durumu maç saatinde netleşecek. Sinpaş Denizli Basket’in skorer Amerikalısı Tyler Stone’nun devam eden sakatlığı ve beraberinde yaşadığı form düşüklüğü ise teknik ekibi endişelendiriyor.

Sinpaş Denizli Basket Genel Menajeri Hüseyin Gökçe Best Balıkesir’in zorlu bir rakip olduğunu hatırlatırken, “Tek düşüncemiz bu maçı kazanmak. Liderliği çok zor kazandık. 15 hafta sonunda büyük mücadele vererek lider olduk ve kolay kaybetmek istemiyoruz. Tüm takım böyle düşünüyor” diye konuştu.

Diğer yandan Cumartesi günü 16:00’da Kurtdereli Spor Tesisleri’nde oynanacak karşılaşmanın hakemleri belli oldu.Maçın baş hakemi Osman Sinan İşgüder olarakaçıklanırken yardımcılıklarını Hüseyin Kara ve Kerem Yılmaz yapacak. Maçın teknik komiserliği görevi ise Yusuf Aslantaş’a verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 9 Ocak 2015, 17:50

DENİZLİ BASKETİN AMERİKALILARI ANLATILDIKLARI KADAR DEĞİL BİLMİYORUM CUMARTESİ GÜNÜ CANLI OLARAK İZLEDİK ÇOK FAZLA ŞİŞİRİLMİŞLER DERBİ MAÇ KAZANDIRACAK KAPASİTEDE OLMADIKLARINI OYNAMIŞ OLDUKLARI OYUNLA GÖRDÜK BU TAKIMIN CAN SİMİDİ 4 NUMARA İLKER